30 / 04 / 2024

3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta!

3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta!

25 Şubat da İstanbul’ da “Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar” başlığı altında “3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” Marriott Hotel Şişli'de Management Plus Danışmanlık Ve Eğitim tarafından düzenlenecek.



25 Şubat da İstanbul’ da “Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar” başlığı altında “3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” Marriott Hotel Şişli de  Management Plus Danışmanlık Ve Eğitim tarafından düzenlenecek olan kongreye, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ve İMKON (İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonun) destek vermekte.


Platin sponsorluklarını Türkiye’ nin önde gelen gayrimenkul geliştirici ve üreticileri arasında bulunan Nef, Avrupa Konutları, Piyalepaşa Gayrimenkul ve Era Türkiye yapmakta. Kongrenin ana sponsorları ise ; Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü, Yeniköy Enerji, Gad Foundatıon oldular.



Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


HER Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, 25 Şubat 2016 Perşembe günü Marriott Hotel Şişli'de toplanıyor. Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar başlığıyla toplanacak olan kongre Management Plus Danışmanlık tarafından düzenleniyor. Kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Imkon ve inder'in de aralarında bulunduğu kamu kurum ve kuruluşları ile STO'lar ve özel sektör şirketleri destek veriyor. Kentsel dönüşüm süreci ve yapılması planlanan projeler gibi konuların ele alınacağı kongreye çok sayıda konuşması da katılacak. 


Taraf


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

ÜÇÜNCÜ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, 25 Şubat'ta 'Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar' başlığı altında istanbul'da düzenlenecek. 

Vatan

Geri Dön