17 / 05 / 2024

era gayrimenkul 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi sponsor

era gayrimenkul 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi sponsor

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

Çatalca'da 44 adet gayrimenkul 3 yıllığına kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 44 adet gayrimenkulü 3 yıl süreyle kiraya veriyor. Peki Çatalca'daki gayrimenkuller için kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

O ilde 3 taksitle 3 gayrimenkul satılacak!

Sinop İli Boyabat Belediye Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

O ilde 3 taksitle gayrimenkul fırsatı! 

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Ankara'da 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Hacettepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 345 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İBB Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu'nda yer alan gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek. 

Antalya'da 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltında yer alan gayrimenkulü 3 milyon 398 bn TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece'de 3.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 111 bin 64 TL bedelle satışa çıkardı. 

Erzurum'da 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 39 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı. 

Gümüşhane'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 504 bin 157 TL bedelle satışa çıkardı.

Burdur'da 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Burç'ta yer alan gayrimenkulü 3 milyon 27 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece'de satılık gayrimenkul 3.1 milyon TL'ye!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 111 bin 64 TL bedelle satışa çıkardı.

era gayrimenkul 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi sponsor Haberi

era gayrimenkul 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi sponsor

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları ve portföy yatırımlarının yanı sıra sosyal bilinçli duruşunu, ‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne olduğu platin sponsorluğu ile destekliyor.


Kentsel dönüşüm konusunun hassasiyeti gün geçtikçe önem kazanıyor ve sürdürülebilir binalar hızla artıyor. Konu hakkında bilinçlenmeyi artırmak adına önemli kongreler organize ediliyor. ‘Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar’ başlığı altında bu yıl 3’ncüsü gerçekleşecek olan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi' 25 Şubat 2016 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenecek. Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından düzenlenen kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) destek veriyor. ERA Gayrimenkul’un platin sponsoru olduğu ‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu bir...