27 / 04 / 2024

ERA Türkiye kentsel dönüşüme danışmanlık desteği veriyor!

ERA Türkiye kentsel dönüşüme danışmanlık desteği veriyor!

I. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ nin ana sponsoru olan ERA Türkiye, kentsel dönüşüm konusunda danışmanlık desteği veriyor. Kentsel dönüşüm danışmanlığı eğitimleri gelecek ay başlıyor...



Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, ‘Kentsel Dönüşüm Kanunu’ kapsamında, her türlü hak ve imkanın kat malikleri adına tüm paydaşlarla koordine edilerek, en verimli ve faydalı hizmetin sunulması amacıyla danışmanlık ekipleri oluşturuyor. Sunulan danışmanlık hizmeti kapsamında, hedef bölgede saha çalışmaları, potansiyel bölgelere tanıtım çalışmaları, hukuki ve mali destek görüşmeleri, belediye ve diğer kurumlar ile olan ilişkiler, bina yapım süreci takibi, yapım sigortası, mülklerin teslim alınması, kiracıların ev taşıma ve nakliye işlemleri ile yeniden inşa edilecek yapılara ait proje satış ve kiralama işlemleri yer alıyor.


Kentsel dönüşüm bölgelerine özel danışmanlık ekipleri


I. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde konuşan ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik; “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında düzenli olarak sunduğumuz danışmanlık eğitimleri ile kentsel dönüşüm konusunda uzmanlık eğitimleri vererek hak sahiplerini bilgilendireceğiz. Ayrıca, kentsel dönüşüm ile ilgili düzenleyeceğimiz çalıştaylarla konunun paydaşlarıyla düzenli olarak bir araya gelerek yüksek verimlilik ve işbirliğini amaçlamaktayız” dedi. 


Kentsel dönüşüm danışmanlığı eğitimleri gelecek ay başlıyor


I. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne gayrimenkul danışmanlığı sektöründe katılan ilk ve tek firma olan ERA Türkiye’nin Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik gayrimenkul danışmanlığındaki uzmanlıklarını sektörün odak noktası Kentsel Dönüşüm konusunda sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. “Eğitimlerimiz ile vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm hakkındaki tüm sorularını cevaplıyor onlara hukuki ve yönetimsel alanda destek sağlıyoruz. Aslında biz kat maliklerini temsil ediyoruz. Onlara yardım ediyor insan ve güven odaklı faaliyet gösteriyoruz” şeklinde konuşan Kerem Emin Özçelik; “Kentsel dönüşümde işin zor kısmı insanlara yardım edebilmektir. Bu yardımı yapabilmek için kentsel dönüşüm danışmanlığında uzmanlık eğitimi veriyoruz. Gelecek ay başlayacak eğitimlerimiz herkese açık. Kentsel dönüşümde elimizi taşın altına koyduk. Topluma değer katmak istiyoruz, kat maliklerini mağdur etmemek adına yeni inşa edilecek yapılarla ilgili olarak tüm paydaşlar için uygun ve etkili modeller çıkartıyoruz. Herkese fayda sağlayacak bina ve yönetim modellerini belirliyoruz. Taahhüt edilen malzemeler kullanılmış mı diye bakıyor, teknik kontrolörlük hizmeti sağlıyor hatta eşyaların taşınmasına bile yardım ediyoruz. Kat maliklerinin sorunsuz bir şekilde evlerine geri dönmesi sürecini en kısa sürede ve en rahat şekilde tamamlamaları için çözümler üretiyoruz” açıklamalarında bulundu.



Geri Dön