03 / 05 / 2024

ERA Türkiye kentsel dönüşümde danışmanlık hizmeti verecek!

ERA Türkiye kentsel dönüşümde danışmanlık hizmeti verecek!

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik; "Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında düzenli olarak sunduğumuz danışmanlık eğitimleri ile kentsel dönüşüm konusunda uzmanlık eğitimleri vererek hak sahiplerini bilgilendireceğiz...



GAYRİMENKUL danışmanlık alanında faaliyet gösteren ERA Türkiye Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında, hizmet vermesi amacıyla danışmanlık ekipleri oluşturuyor. Sunulan danışmanlık hizmeti kapsamında, hedef bölgede saha çalışmaları, potansiyel bölgelere tanıtım çalışmaları, hukuki ve mali destek görüşmeleri, belediye ve diğer kurumlar ile olan ilişkiler, bina yapım süreci takibi, yapım sigortası, mülklerin teslim alınması, nakliye işlemleri ile proje satış ve kiralama işlemleri yer alıyor. 


ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik; "Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında düzenli olarak sunduğumuz danışmanlık eğitimleri ile kentsel dönüşüm konusunda uzmanlık eğitimleri vererek hak sahiplerini bilgilendireceğiz. Ayrıca, kentsel dönüşüm ile ilgili düzenleyeceğimiz çalıştaylarla konunun paydaşlarıyla düzenli olarak bir araya gelerek yüksek verimlilik ve işbirliğini amaçlamaktayız" dedi. Özçelik, aynca müteahhitlerle işbirliği yaparak, örnek kentsel dönüşüm projelerinde en verimli proje uygulama modeli ile sonuç almayı hedeflediklerini belirtti. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön