30 / 04 / 2024

Era Türkiye 2014 ofis projesi

Era Türkiye 2014 ofis projesi

Türkiye genelinde 4 şehirde 22 bayiliği bulunan Era Türkiye, 2014'te 200 ofise ulaşmayı planlıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da yeni yıla pozitif baktıklarını söyledi...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

ERA Gayrimenkul Türkiye 3 yeni şube açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, açtığı 3 yeni şubesiyle istikrarlı büyümesine devam ediyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve Kocaeli’deki ofisleriyle birlikte Türkiye’de ki büyüme hamlesine devam ediyor.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

Era Türkiye 2014 ofis projesi Haberi

Era Türkiye 2014 ofis projesi


ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2013 yılının gayrimenkul bazında beklentilerin üzerinde geçtiğini söyledi. 2013 yılmda süren 2B, Mütekabiliyet ve Kentsel Dönüşüm'ün sektöre olumlu yansıdığını ifade etti. Era olarak da yeni yatırımlarla büyüdüklerini ifade eden Ekşioğlu "2013 yılı bizim için de yeni ofislerimizle tuzla büyüdüğümüz bir sene oldu. ERA'nın farklı yanlarım ve kültürünü oluşturmak için attığımız ilk adımların sağlam geri dönüşlerini aldığımız için umutluyuz. Önümüzdeki ay içinde yeni franchise yatırımcılarımızın da aramıza katılmasıyla 2014'te pozitif ve güvenle bakıyoruz" dedi. 


DÖRT ŞEHİRDE 22 BAYİLİK AÇTIK 


Türkiye genelinde bir senede İstanbul, izmir, Ankara ve Aydın olmak üzere 4 şehirde 22 bayiliği hayata geçirdiklerini anlatan Ekşioğlu şöyle devam etti: "2014 yılında daha hızlı bir büyüme ön görerek birkaç yıl içinde 200 ofise ulaşmayı...