15 / 05 / 2024

ERA Türkiye değerlendirme

ERA Türkiye değerlendirme

ERA Türkiye, yurt çapındaki brokerları ile İstanbul’da bir araya geldi. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’un da katıldığı etkinlikte gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler değerlendirildi.ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan etkinliği değerlendirdi.

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

Moody's 2020 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve görünümünün, gelecek yıl 5 Haziran ve 4 Aralık'ta değerlendirilebileceğini bildirdi.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Gülşade Aydemir, ERA Türkiye'nin İş Geliştirme Yöneticisi oldu!

ERA Gayrimenkul, sektörün deneyimli ismi Gülşade Aydemir'i ailesine kattı. Özellikle ticari gayrimenkul konusunda uzman olan Aydemir, bundan böyle ERA Türkiye'de Franchise ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapacak.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Veriler bize gösteriyor ki; Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek. Dolayısıyla her zaman dediğimiz gibi gayrimenkule yatırım yapan kazanmaya devam edecek" dedi.

ERA Türkiye değerlendirme Haberi

ERA Türkiye değerlendirme

Nitelikli gayrimenkul danışmalığı prensibiyle franchise ofis sayısı aralıksız genişleten ERA Türkiye, ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’un katılımıyla, yurt çapındaki brokerlarıyla İstanbul’da bir araya geldi. Gagnon, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren 30 ERA ofisinin brokerlarına sunum yaptı.


Türkiye’deki potansiyel ‘inanılmaz’

François Gagnon, brokerlara yaptığı sunumda Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda kaydettiği gelişime değindi. Gagnon, konuyla ilgili şunları söyledi: “ ERA Global olarak Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türk gayrimenkul sektöründeki gelişimin Avrupa’dan hızlı gerçekleştiğini söyleyebilirim. Türkiye bizim için çok önemli pazar. Hem yeni konut, hem de ikinci el konut piyasası oldukça hareketli. ERA Türkiye, küresel vizyonunu, eğitim ve akademi farkını ortaya koyarak müşterilerine nitelikli gayrimenkul danışmalığı felsefesiyle hizmet veriyor. Sizler de, bu küresel yapının vazgeçilmez unsurlarısınız. Türkiye’de olmak, buradaki dinamizmi yerinde...