28 / 04 / 2024

ERA Türkiye, brokerlarıyla gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi!

ERA Türkiye, brokerlarıyla gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi!

ERA Türkiye, yurt çapındaki brokerları ile İstanbul’da bir araya geldi. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’un da katıldığı etkinlikte gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler değerlendirildi.ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan etkinliği değerlendirdi.



Nitelikli gayrimenkul danışmalığı prensibiyle franchise ofis sayısı aralıksız genişleten ERA Türkiye, ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’un katılımıyla, yurt çapındaki brokerlarıyla İstanbul’da bir araya geldi. Gagnon, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren 30 ERA ofisinin brokerlarına sunum yaptı.


Türkiye’deki potansiyel ‘inanılmaz’

François Gagnon, brokerlara yaptığı sunumda Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda kaydettiği gelişime değindi. Gagnon, konuyla ilgili şunları söyledi: “ ERA Global olarak Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türk gayrimenkul sektöründeki gelişimin Avrupa’dan hızlı gerçekleştiğini söyleyebilirim. Türkiye bizim için çok önemli pazar. Hem yeni konut, hem de ikinci el konut piyasası oldukça hareketli. ERA Türkiye, küresel vizyonunu, eğitim ve akademi farkını ortaya koyarak müşterilerine nitelikli gayrimenkul danışmalığı felsefesiyle hizmet veriyor. Sizler de, bu küresel yapının vazgeçilmez unsurlarısınız. Türkiye’de olmak, buradaki dinamizmi yerinde yaşamak beni çok mutlu ediyor.”


“ERA Türkiye çok büyük bir aile”

François Gagnon’un ardından söz alan ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan ise, broker buluşmalarının kendileri için kritik öneme sahip olduğunu söyledi. Baygan, “ Biz, franchise ofisi verip arkamızı dönen bir yapı değiliz, olamayız. Brokerlarımıza sürekli destek ve eğitim bizim ilk prensibimiz. Burada sizlerle sektördeki gelişmeleri değerlendirmekten ve Sayın Gagnon’u aramızda görmekten büyük keyif alıyorum. Küresel bir yapının önemli bir parçası olarak, aile olmak, ortak akıl felsefesiyle hareket etmek ve gelişime sürekli açık olmak bizim şifrelerimiz arasında yer alıyor” dedi.


Mehmet Auf’la ‘Hayatın Ritmi’

Son derece keyifli bir ortamda geçen etkinlikte Mehmet Auf’un ‘Hayatın Ritmi Orkestrası’ interaktif eğitimi brokerlar tarafından büyük ilgi gördü. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, yapılan sunumların ardından brokerlarla sektördeki son gelişmeleri değerlendirdi.



Geri Dön