28 / 08 / 2024

era türkiye Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri

era türkiye Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin düzenlediği “Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri” töreninin ana sponsorlarından olan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, dereceye giren proje sahiplerine ödül veren isimlerden biri oldu...

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Gülşade Aydemir, ERA Türkiye'nin İş Geliştirme Yöneticisi oldu!

ERA Gayrimenkul, sektörün deneyimli ismi Gülşade Aydemir'i ailesine kattı. Özellikle ticari gayrimenkul konusunda uzman olan Aydemir, bundan böyle ERA Türkiye'de Franchise ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapacak.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü.

ERA Türkiye, İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenleyecek!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, Ege ’nin incisi İzmi r’de hizmet vermeye ve sektör oyuncuları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

era türkiye Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri Haberi

era türkiye Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin Su Ada’da düzenlediği “Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri” töreninin ana sponsorlarından biri olan ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, dereceye giren projelerin sahiplerine ödül veren isimlerden biri oldu


Dünya üzerinde pozitif değişime ve gelişime katkıda bulunmak amacıyla çeşitli projelere imza atan JCI’ın, Türkiye’nin en başarılı 10 gencini bulmak amacıyla hayata geçirdiği TOYP’13 projesinin ödül töreni geçtiğimiz akşam ERA Türkiye’nin de ana sponsorluğunda Suada’da gerçekleştirildi. 


Ana sponsorlardan birinin de ERA Türkiye olduğu ödül töreninde iş dünyası, ekonomi ve girişimcilik dalında ödüle layık görülen Bulut Ersavaş, ödülünü ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’ndan aldı. Can Ekşioğlu, Türkiye’de son 10 yıldır girişimcilik ile ilgili çalışmaların arttığını vurgulayarak, “Gençlerimizin, global...