19 / 05 / 2024

eral yıkım atık dönüşümü

eral yıkım atık dönüşümü

Erkanlı Grup ve Bemes Yapı ortaklığıyla kurulan ERAL Yıkım, sektöründe dünyanın en büyüklerinden İngiltere menşeili TDS (Technical Demolition Service) işbirliğiyle, Avrupa standartlarında yıkım ve atık dönüşümü işine giriyor...

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Tat Kuleler yıkılacak mı? 'Depreme dayanıklı değil' gerekçesiyle mahkemeye başvuru yapıldı! 

İstanbul’un en merkezi noktasında yıllardır miras davası nedeniyle atıl durumda bulunan Tat Kuleler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tat Kuleler yıkılacak mı?

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İnşaat sektöründe büyük atılım!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat, son 25 yılda şaha kalktı. 1999 Marmara depreminin ardından inşaat ve konut sektörü büyük bir dönüm noktası yaşadı. Markalı konut, kentsel dönüşüm, sosyal konut, yabancıya satış gibi gelişmelerde sektör şahlandı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

eral yıkım atık dönüşümü Haberi

eral yıkım atık dönüşümü

Erkanlı  Grup ve Bemes Yapı ortaklığıyla kurulan ERAL Yıkım,  sektöründe dünyanın en büyüklerinden İngiltere menşeili TDS (Technical Demolition Service) işbirliğiyle, Avrupa standartlarında yıkım ve atık dönüşümü işine giriyor. TDS ile Türkiye’deki yıkım sektörüne gelişmiş ülke standartlarını getirecek olan ERAL Yıkım, 3'üncü havalimanının açılmasıyla birlikte kapanması planlanan Atatürk Havalimanı ile Galataport ve Haliç Tersanesi' gibi büyük yıkım ve yıkıntı atıklarının geri dönüşüm projelerini  üstlenerek, Türkiye ekonomisine ve çevreye katkıda bulunmayı hedefliyor. 



Türkiye’nin önümüzdeki 20 yıl boyunca gündemini meşgul etmesi beklenen kentsel dönüşüm süreci özellikle yıkım ve atık dönüşümü konusunda da önemli bir potansiyel barındırıyor. Ancak yıkımlar hala amatör sayılabilecek şekilde gerçekleştiriliyor. Türkiye’de yıkım sektöründeki profesyonel anlamda yıkım yapan şirket açığını gören, ERAL Yıkım, yıkım ve atık dönüşümü konusunda dünyaca öneme sahip...