21 / 05 / 2024

Eral Yıkım ortaklığı

Eral Yıkım ortaklığı

ERKANLI Grup ve Bemes Yapı ortaklığıyla kurulan Eral Yıkım, İngiltere menşeili TDS ( Technical Demolition Service ) işbirliğiyle, yıkım ve atık dönüşümü işine giriyor.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Besim Ökten   ve Selim Çakar ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 250 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar'da Kenan Daniş ile Bahdiyar Akay ortaklığında kuruldu. 

Eral Yıkım ortaklığı Haberi

Eral Yıkım ortaklığı


Şirket, 3’üncü havalimanının açılmasıyla birlikte kapanması planlanan Atatürk Havalimanı ile Galataport ve Haliç Tersanesi gibi büyük yıkım ve yıkıntı atıklarının geri dönüşüm projelerine talip olduğunu açıkladı. Sektörün yıkım konusunda yeni yönetmelik beklediğini belirten Erkanlı Grup İş Geliştirme Koordinatörü Sermert Seren,  “Faaliyetlerimizi sıfır atık hedefiyle, uygun yıkım tekniklerini kullanarak ve ekonomiye katkı sağlayacak atık yönetimi yaparak sürdüreceğiz” diye konuştu. Technical Demolition Services’in İngiltere’de kurulmuş bir yıkım firması olduğunu söyleyen TDS Commercial Director Craig Wilson, “Bu işbirliği Avrupa’da kazandığımız tecrübe ile Eral Yıkım’a güç katmak, yıkım uygulamalarının gelişmesini desteklemek ve güçlü bir birliktelik yaratmak amacıyla kurulmuştur”...