01 / 05 / 2024

Erasta Edirne avm ne zaman açılacak

Erasta Edirne avm ne zaman açılacak

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.

Erasta Edirne AVM açıldı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından 210 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Erasta Edirne AVM açıldı. ,Erasta Edirne AVM 35 bin metrekarelik kiralanabilir alanda yer alan toplam 125 mağaza, sinemalar, yeme-içme ve eğlence mekanları ile bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Edirne Erasta AVM bugün açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Erata markasıyla Edirne’de inşa ettiği üçüncü projesi Erasta Edirne bugün açılıyor.

Edirne Erasta AVM 13 Nisan'da açılacak!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ERASTA markasıyla Edirne’de inşa ettiği üçüncü projesi ERASTA EDİRNE 13 Nisan’da ziyarete açılıyor.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi için çalışmalara başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi'ne başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.

Edirne Erasta AVM inşaatı devam edecek mi?

Edirnelilerin ‘Eski Terminal’ olarak bildiği araziye AVM yapacak olan Eroğlu Holding’in FETÖ soruşturmasına dahil edilmesiyle arazi yine tartışma konusu oldu. Holding malları üzerinde tedbir kararı olmadığı açıklanınca Erasta da direkten dönmüş oldu.

Decathlon, Antalya Erasta AVM’de açıldı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 18’inci, Antalya’daki ikinci mağazası Erasta Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

Erasta AVM, Eroğlu Gayrimenkul’e ödül getirdi!

Arkitera Ödülleri’nde Erasta Fethiye AVM’nin doğaya ve çevreye uyumlu tasarımı ödülü getiren en önemli özelliği oldu. Fethiye’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Erasta Fethiye, bölgenin iklimi göz önünde bulundurularak inşa edildi.

Ersata AVM'den dünya çapında bayram kutlaması!

Erasta Alışveriş merkezi dünya çapında bir gösteri ile ziyaretçilerinin bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Bayramın 2.Günü Erasta AVM'de sahnelenecek olan Çin Sirki gösterisinde ziyaretçileri birbirinden ilginç gösteriler bekliyor.

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı. Muğla'daki 3'ncü mağazasının açılışını 20 Haziran Cuma günü Fethiye'de gerçekleştiren Vatan Bilgisayarın teknoloji ürünlerinde sunduğu indirimler yoğun ilgi gördü.

Fethiye'nin ilk AVM'sini Eroğlu Gayrimenkul açtı!

Eroğlu Gayrimenkul, Antalya'nın ardından Erasta Alışveriş Merkezi zincirinin ikinci halkası Erasta Fethiye'yi açtı. Erasta, Fethiye'nin ilk ve tek alışverişi merkezi oldu. AVM 80 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirildi.

Erasta Alışveriş Merkezi açıldı!

Fethiye'de yapımı tamamlanan Erasta Alışveriş Merkezi (AVM) törenle açıldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Fethiye'ye Erasta Alışveriş Merkezi'ni kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Erasta Edirne avm ne zaman açılacak Haberi

Erasta Edirne avm ne zaman açılacak

Kumaştan konfeksiyona, perakendeden gayrimenkule 33 yıldır Türkiye’nin lokomotif sektörlerine yatırımlarını sürdüren Eroğlu Holding, gayrimenkul projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Eroğlu’nun Seyrantepe’de yükselen prestij projesi Skyland İstanbul, şehrin en özel konseptli alışveriş merkezine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Eroğlu Gayrimenkul, 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği son projesi Skyland İstanbul’da rezidans ve ofislerin yanı sıra özel konseptli bir alışveriş merkezi açacak.


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Skyland İstanbul’un özel konseptiyle gözbebeği projeleri olduğuna dikkat çeken Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti: “Bölgedeki nitelikli karma proje ihtiyacını ve Seyrantepe’nin şehrin yeni cazibe merkezi olacağını öngörmüştük. 2017’de tamamlanacak özel konseptli alışveriş merkezinin de fark yaratacağına ve tüketicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. İstanbul’un yeni merkezlerinden biri haline gelen Seyrantepe, Skyland sayesinde daha da değer...