29 / 04 / 2024

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılıyor

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılıyor

Eroğlu Gayrimenkul'ün Fethiye'de hayata geçireceği Erasta Fethiye AVM, Nisan 2014'te açılışını gerçekleştirecekti. Kiralamaların devam ettiği ve birçok mağazanın belli olduğu Erasta Fethiye AVM'de açılış ertelendi.

Erasta Edirne AVM açıldı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından 210 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Erasta Edirne AVM açıldı. ,Erasta Edirne AVM 35 bin metrekarelik kiralanabilir alanda yer alan toplam 125 mağaza, sinemalar, yeme-içme ve eğlence mekanları ile bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Edirne Erasta AVM bugün açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Erata markasıyla Edirne’de inşa ettiği üçüncü projesi Erasta Edirne bugün açılıyor.

Edirne Erasta AVM 13 Nisan'da açılacak!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ERASTA markasıyla Edirne’de inşa ettiği üçüncü projesi ERASTA EDİRNE 13 Nisan’da ziyarete açılıyor.

Edirne Erasta AVM inşaatı devam edecek mi?

Edirnelilerin ‘Eski Terminal’ olarak bildiği araziye AVM yapacak olan Eroğlu Holding’in FETÖ soruşturmasına dahil edilmesiyle arazi yine tartışma konusu oldu. Holding malları üzerinde tedbir kararı olmadığı açıklanınca Erasta da direkten dönmüş oldu.

Decathlon, Antalya Erasta AVM’de açıldı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 18’inci, Antalya’daki ikinci mağazası Erasta Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

Erasta AVM, Eroğlu Gayrimenkul’e ödül getirdi!

Arkitera Ödülleri’nde Erasta Fethiye AVM’nin doğaya ve çevreye uyumlu tasarımı ödülü getiren en önemli özelliği oldu. Fethiye’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Erasta Fethiye, bölgenin iklimi göz önünde bulundurularak inşa edildi.

Ersata AVM'den dünya çapında bayram kutlaması!

Erasta Alışveriş merkezi dünya çapında bir gösteri ile ziyaretçilerinin bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Bayramın 2.Günü Erasta AVM'de sahnelenecek olan Çin Sirki gösterisinde ziyaretçileri birbirinden ilginç gösteriler bekliyor.

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı. Muğla'daki 3'ncü mağazasının açılışını 20 Haziran Cuma günü Fethiye'de gerçekleştiren Vatan Bilgisayarın teknoloji ürünlerinde sunduğu indirimler yoğun ilgi gördü.

Fethiye'nin ilk AVM'sini Eroğlu Gayrimenkul açtı!

Eroğlu Gayrimenkul, Antalya'nın ardından Erasta Alışveriş Merkezi zincirinin ikinci halkası Erasta Fethiye'yi açtı. Erasta, Fethiye'nin ilk ve tek alışverişi merkezi oldu. AVM 80 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirildi.

Vatan Bilgisayar Muğla'da 3. mağazasını açtı!

Vatan Bilgisayar, Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı ve böylece Muğla'da 3'üncü mağazaya ulaştı. Hasan Vatan, açılışta Türkiye'nin 50 ilinde 100 mağaza ile hizmet verdiklerini belirtti.

Erasta Alışveriş Merkezi açıldı!

Fethiye'de yapımı tamamlanan Erasta Alışveriş Merkezi (AVM) törenle açıldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Fethiye'ye Erasta Alışveriş Merkezi'ni kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Erasta Fethiye AVM, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olarak, Fethiyelilere yeni bir yaşam alanı sunuyor. Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı.

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılacak?

Eroğlu Gayrimenkul'ün Fethiye'de hayata geçireceği Erasta Fethiye AVM, Nisan 2014'te açılışını gerçekleştirecekti. Kiralamaların devam ettiği ve birçok mağazanın belli olduğu Erasta Fethiye AVM'de açılış ertelendi.

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılıyor Haberi

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılıyor

Eroğlu Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Erasta Fethiye AVM'de açılış Nisan 2014 tarihinde yapılacaktı. Kiralamaların devam ettiği Erasta Fethiye AVM'de açılış da ertelendi. 


Erasta Fethiye AVM açılışı ile ilgili ise herhangi bir net tarih verilmiyor. Toplam arsa alanı 22 bin 823 metrekare olan Erasta Fethiye AVM'de toplam 55 mağaza yer alacak. 


Ocak 2014'te kiralamaların başladığı Erasta Fethiye AVM'nin yapımına ise 2013 yılının Mayıs ayında başlanmıştı. Erasta Fethiye AVM'nin kiralanabilir alanı ise 20 bin metrekare olarak belirlendi. 


Erasta Fethiye AVM, Muğla'nın en büyük ilçesi olan Fethiye'nin merkezinde yükseliyor. 



Erasta Fethiye AVM mağazaları:

Migros

Vatan

Colin's

Koton

LC Wailili

Loft

Defacto

Sportive

English Home

Playland

Deichmann
















Erasta Fethiye AVM nerede?



Kübra...