18 / 05 / 2024

erbaa belediyesi 2015 projeleri

erbaa belediyesi 2015 projeleri

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilçede bin 500 adet kaçak yapı olduğunu ifade ederek, “Kaçak yapılaşma siyasi hayatıma mal olsa da mücadele edeceğim” dedi.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Erbaa Cumhuriyet Meydanı'nda kent yenileme çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nın yenilenmesi için çalışmaları başlattı.

Erbaa Belediyesi 7.7 milyon TL'ye arsa satıyor!

Erbaa Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek..

Tokat Erbaa'da altyapı çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon sorununun giderilmesi için altyapı çalışması başlattı. Erbaa’nın köy iken ilçe merkezine bağlanan mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışması başladı.

TOKİ'nin Erbaa projesinde devir işlemleri tamam!

Tokat Erbaa Belediyesi tarafından TOKİ konutları yapılması amacıyla satın alınan arsaların Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) devri gerçekleştirildi.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Adalar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Adalar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasına karar verildi. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

Arnavutköy'de imar ve iskan sorunu çözülmeli!

Arnavutköy Belediyesi 2015 yılı Faaliyet Raporu'nu eleştiren MHP'li üye Muharrem Yaman Belediye Başkanı Baltacı'yı 15 yıl boyunca ilçeye hiçbir şey kazandırmamakla suçladı.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

erbaa belediyesi 2015 projeleri Haberi

erbaa belediyesi 2015 projeleri
 Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilçede bin 500 adet kaçak yapı olduğunu ifade ederek, “Kaçak yapılaşma siyasi  hayatıma mal olsa da mücadele edeceğim” dedi.  Bir yıllık görev süresinde en büyük çabalarının kurumsallaşmakla ilgili olduğunu belirten Başkan Yıldırım, yeni bir ekiple Erbaa’da belediyecilik hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, kaçak yapılaşma ile mücadele ettiklerini belirterek, “Bana en çok oy verenler kaçak yapılaşmanın olduğu yerler. Kaçak yapılaşma siyasi hayatıma mal olsa da mücadele edeceğim. Yarın seçim olsa da böyle konuşacağım. Ev yaptıracak vatandaşlarımıza müracaatları halinde yardımcı oluyoruz. Bu anlamda maddi gücü olmayan vatandaşlarımıza ilk başta 100 tane sosyal konut üretmeyi...