19 / 05 / 2024

Erbaa camileri

Erbaa camileri

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki bir camide soğuk hava önlemi alındı. Tokat'ın Erbaa ilçesindeki bir camide, içerisinin kolay ısınmasını sağlamak için, kubbenin alt kısmı şeffaf karbondan üretilen plastikle kapatıldı...

Belediye bu ilçede 8 gayrimenkul satıyor!

Erbaa Belediye Başkanlığı, Tokat Erbaa'da yer alan sekiz adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkuller Erbaa Kurtuluş'ta yer alıyor. 

İstanbul'un hangi camilerinde teravih namazı hatim ile kılınacak? Hatimle kılınacak 111 camı açıklandı!

İstanbul'da yaşayanlar Ramazan ayı yaklaşırken en çok merak edilen konulardan biri, hangi camilerde hatim ile teravih namazı kılınacağı oldu. Ramazan boyunca hatimle birlikte teravih namazı kılınacak İstanbul camileri belli oldu.

Tokat Erbaa TOKİ'de 2+1 608 bin liraya!       

TOKİ Tokat Erbaa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Erbaa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Erbaa'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Erbaa sosyal konut projesi... 

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Erbaa camileri Haberi

Erbaa camileri

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki bir camide, içerisinin kolay ısınmasını sağlamak için kubbenin alt kısmı şeffaf karbondan üretilen plastikle kapatıldı.


İlçe merkezinde bulunan Ulu Cami'nin imamı Mustafa Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçelerinde de soğuk havanın etkili olduğunu söyledi.


Kışın camiye gelenlerin sayısında azalma olduğunu belirten Ünal, cemaatin güzel, sıcak bir ortamda ibadetini yapabilmesi için çözüm düşündüklerini ve cemaatten bir kişinin, caminin içinde, kubbenin bulunduğu bölümün kapatılabileceğini önerdiğini bildirdi.


Bu öneriyi olumlu bulduklarını ve kubbenin alt kısmını şeffaf karbondan üretilen plastikle kapattıklarını dile getiren Ünal, "Cemaatimiz bundan çok memnun, hava sirkülasyonu yapmıyor. Camimiz sıcak kalıyor. Sıcak ortamda da rahatlıkla ibadetlerini yapabiliyorlar. Bu bize takriben 10 bin TL'ye mal oldu. Bunu da sağ olsun cemaatimiz ve esnaflarımız karşıladı. Sıcak bir ortamda...