06 / 05 / 2024

erbil gayrimenkul fuarıi

erbil gayrimenkul fuarıi

Türkiye Erbil'in ilk ve tek gayrimenkul ve yatırım fuarı Erbil Real Estate Fair 2013'te "Onur Ülke" ünvanıyla yer alacak...

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Turken Vakfı'nın yurt dışında gayrimenkul edindiği iddiası TBMM'de!

Turken Vakfı'nın yurt dışında gayrimenkul edindiği iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Almanya'da açıldı!

Almanya, Düsseldorf'ta düzenlenen Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarına 72 firma katıldı. Fuar kapılarını bugün açtı...

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

erbil gayrimenkul fuarıi Haberi

erbil gayrimenkul fuarıi

Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan, gayrimenkul, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, Erbil’in ilk ve tek gayrimenkul fuarı Erbil Real Estate Fair 2013’ün "Onur Ülkesi" seçildi.


ARI Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, Türkiye’den GHD (Gayrimenkul Hukuku Derneği),İNDER(İstanbul İnşaatçılar Derneği)ve REIA (Uluslar arası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) gibi derneklerin de desteklediği, E.R.E.F, 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.


Neden Türkiye?

E.R.E.F 2013 Fuarı'nda Türkiye, ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının yükselişe geçmesi nedeniyle "Onur Ülke" ünvanıyla yer alacak.  Çünkü gayrimenkul sektörünün giderek gelişmekte olan potansiyeli, yabancı yatırımcı açısından önemli olanaklar sunuyor. Bu da Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar nezdinde bir cazibe merkezi haline geldiğinin göstergesi olarak görülebilir.


“Onur Ülke” ünvanı, Türkiye’deki...