03 / 05 / 2024

Erbilginler Yalısı ne kadar satıldı

Erbilginler Yalısı ne kadar satıldı

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

İstanbul Boğazı'nda bir tanker geçtiğimiz hafta Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmış ve büyük hasar vermişti. İstanbul 6 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekipleri yalı için rapor hazırladı. Peki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

Erbilginler Yalısı 500 milyon liraya satılıyor!

Katarlı işadamı, 2015’te satın aldığı Erbilginler Yalısını 500 milyon liraya satışa çıkardı. Yalı el değiştirdiğinde, tarihi rekora imza atılacak.

Boğaz'ın en pahalı yalısı Erbilgin Yalısı oldu!

Boğaz'ın incileri, kurdaki yükseliş dalgasına takıldı. Rekor üstüne rekor kıran dolar, yalı piyasasını durdurdu. Yalısını elden çıkarmak isteyen, fiyatta indirim yapmaya başladı. Boğaz'ın en pahalı yalısı ise Erbilgin Yalısı oldu.

2001 yılında Kıbrıslılar Yalısı'nın iskele için penceresi sökülmüş!

2001 yılında Boğaziçi'nin en eski yalılarından olan Kandilli'deki Kıbrıslılar Yalısı'nın orta bölümüne sahip olan Umran Üzümcü, yalıyı denize açabilmek için pencerelerden birini çıkartarak yerine kapı takmış.

İstanbul Boğaz'ının iki yalısı yeniden yapılıyor!

Köşkleri ile ünlü Boğaziçi'ne iki yeni inci daha geliyor. Ortaköy'deki Zekiye Sultan Yalısı ile Sarayburnu'ndaki Yalı Köşkü yeniden yapılıyor.

Boğaz'ın en pahalı yalısı Katarlılara gitti!

Türkiye’nin en pahalı evi olarak bilinen Erbilginler Yalısı satıldı. Sarıyer Yeniköy’deki yalıyı, 100 milyon Euro’ya Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri satın aldı.

Erbilginler Yalısı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı.

Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı satıldı. Peki Yeniköy Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Erbilginler Yalısı 300 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye’nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro’ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri’ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.

Erbilginler Yalısı ne kadar satıldı Haberi

Erbilginler Yalısı ne kadar satıldı

 Türkiye'nin en pahalı, dünyanın ise 4. pahalı yalısı olarak bilinen Yeniköy'deki Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.


İstanbul Boğaz'ının en gözde ve en pahalı yalısı Sarıyer Yeniköy'deki ünlü Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon euro'ya el değiştirdi. Yalının yeni sahibi Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri oldu.


5 BİN 800 METREKARELİK ARAZİDE 1 YALI 2 KÖŞK

Tapu kayıtlarına göre Yeniköy Köybaşı Caddesi üzerinde bulunan yalı ve köşkler, 295 ada 1 parsel ile 297 ada 11,12,13 parsellerde yer alıyor. Tapu kayıtlarında 25 Mart tarihinde yapılan el değiştirmeye göre, söz konusu gayrimenkul Dardanelles Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi üzerine kaydedildi. Söz...