04 / 05 / 2024

Erçal Group inşaat projeleri

Erçal Group inşaat projeleri

Anadolu 500'ün kârını en çok artıran şirketi Erçal Fındık oldu. Erçal Fındık, 2015'te vergi öncesi kârını 69 kat arttırarak 560 bin TL'den 38 milyon 448 bin TL'ye çıkardı.

Bos Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL serrmaye bedeli ile Beyza Çentinçalı tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdelrahim Mohammad A.Alhusaini tarafından kuruldu.

Cactus Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cactus Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Emirhan Toygar Nazlıer tarafından kuruldu.

Okan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Okan Group İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.I. Al-Omarı tarafından kuruldu.

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alı Raouf Alı Alı tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Al Basha Group İnşaat Sanayi Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Basha Group İnşaat Sanayi Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Basha tarafından kuruldu.

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Erçal Group inşaat projeleri Haberi

Erçal Group inşaat projeleri

Anadolu 500'ün kârını en çok artıran şirketi Erçal Fındık oldu. Erçal Fındık, 2015'te vergi öncesi kârını 69 kat arttırarak 560 bin TL'den 38 milyon 448 bin TL'ye çıkardı. Yeni neslin başa geçmesiyle hızlanan şirket, otomotiv, inşaat ve fındıkta yaptığı yatıranlarla kârım artırdı. 2015'te kâr artışmda ikinciliğe Adese Alışveriş Merkezleri, üçüncülüğe ise Işbir Sentetik Dokmna yerleşti. 


Her yıl düzenlediğimiz Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında 2015 yılında kârını en çok artıran şirketler kategorisinde birincilik koltuğuna Erçal Fındık oturdu. Samsunda faaliyet gösteren şirket, 2014'te 560 bin TL olan kârını 2015'te 38 milyon 448 bine çıkartarak yaklaşık 69 katlık büyüme gösterdi. Bu başarısı şirkete kâr artışında şampiyonluk getirdi. Bu kategoride ikinci sırada Adese Alışveriş Merkezleri yer alırken, üçüncülüğe ise Işbir Sentetik Dokuma Sanayi...