03 / 05 / 2024

ercan apa ne kadar nafaka ödeyecek

ercan apa ne kadar nafaka ödeyecek

İşadamı Ercan Apa ile eşi Aslıhan Hotiç Apa’nın evlilikleri tek celsede bitti. Baba eski eşine bir otomobil, çocuklara 500 bin dolarlık bir ev alacak ve eski eşi yeniden evleninceye kadar aylık 4 bin dolar kirasını da karşılayacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay'daki depremlerin ardından konuştu. Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Doların hem bugün hem de 18 gün sonra ne kadar olacağı apaçık belli oldu! Elinde dolar olanlar hemen gardınızı alın

Dolar kurunun önünde iki kritik gelişme var. Biri bugün açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı diğeri ise 18 gün sonra açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararı. Peki dolar bu kararlardan nasıl etkilenecek? Dolar hem bugün hem de 18 gün sonra ne kadar olacak? İşte mera

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Bu binalar öldürür!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Aydın ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirde girişte duvarsız bırakılan katların, deprem güvenliğini yüzde 15 düşürdüğüne dikkat çekti. Prof. Dr. Ercan, "Deprem yönetmeliklerine aykırı bu hatalar nasıl yapılıyor, doğrusu şaşırıyorum" dedi.

Çapa Tıp Fakültesi'nin binasında yıkım başladı!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından ağır hasar gören İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının yıkımına başlandı.

Samatya Devlet Hastanesi, Beylikdüzü'ne taşınıyor!

İstanbul’un önemli kamu hastanelerinden Taksim İlkyardım Hastanesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin taşınmasına yönelik tepkiler sürerken, Samatya Devlet Hastanesi’nin de Beylikdüzü’ne taşınacağı ortaya çıktı.

Ercan Uyan: Kentsel dönüşümde Yeşilçam filmlerini aşmalıyız!

Kentsel dönüşümün sorunlarına değinen Makro İnşaat Başkanı Ercan Uyan, "Yeşilçam filmlerinde evin önüne arabayı çeken müteahhitle birlikte zengin olan aile figürlerini izleyerek büyüdük. 'Bir daireye kaç daire veriyor' diye soruyorlar." dedi.

Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Aydın ve Bekir Ercan Güneş ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

ercan apa ne kadar nafaka ödeyecek Haberi

ercan apa ne kadar nafaka ödeyecek


İşadamı Ercan Apa ile eşi Aslıhan Hotiç Apa’nın evlilikleri tek celsede bitti. İki çocuğun velayetleri ve 5 bin dolar nafaka anneye verildi.


Baba ayrıca eski eşine bir otomobil, çocuklara 500 bin dolarlık bir ev alacak ve eski eşi yeniden evleninceye kadar aylık 4 bin dolar kirasını da karşılayacak.


APA matbaalarının veliahtı Ercan Apa’nın 8 yıllık eşi Aslıhan Hotiç Apa’ya açtığı boşanma davası tek celsede bitti. Hotiç mağazalarının sahibi Ahmet Hotiç ile Ayşegül Hotiç’in kızı Aslıhan Hotiç Apa’ya müşterek iki çocuğun velayeti verildi. Mahkeme, çocuklar için aylık 5 bin dolar iştirak nafakası ödenmesine hükmederken, anneye bir otomobil verilecek. Aslıhan Hotiç Apa yeniden evleninceye kadar aylık 4 bin dolar kirasını da karşılayacak olan baba, çocuklarına ayrıca 500 bin lira değerinde bir ev alacak.


GÖRKEMLİ...