04 / 05 / 2024

Ercan Topaca vali

Ercan Topaca vali

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir? İşte Hatay'ın yeni valisi..

Ankara Eryaman Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da inşa edilen stadın yüzde 70'i tamamlandı. Başkan Gökçek, 22 bin kişilik stadyumun inşaatını gezdi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Hatay Bölge Kampüs Hastanesi Eylül'de hizmete girecek!

Hatay Vali Ercan Topaca, yapımı tamamlanan ve Eylül ayında hizmete girmesi hedeflenen Bölge Kampüs Hastanesi'ne ulaşım sorununun çözümü için Vali Yardımcısı ile diğer yetkililere talimatlar verdi.

Amanos Tüneli Hatay'ın ekonomisini uçuracak!

Amanos Dağları’nın terörden arındırılacağını söyleyen Hatay Valisi Ercan Topaca, Amanos Tüneli ile de Hatay ekonomisinin uçuşa geçeceğini vurguladı.

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında son durum!

Hatay Kumlu ilçesine giden Vali Ercan Topaca, beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte, yapımı sürmekte olan Reyhanlı Barajı inşaat bölgesinde incelemelerde bulundu.

Döşemealtı Pal City Vali Konakları fiyatlar!

Döşemealtı Pal City Vali Konakları fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesi 2018'in üçüncü çeyreğinde tamamlanıyor...

Vali Konakları Antalya satış fiyatları!

Vali Konakları Antalya satış fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Pal City Vali Konakları'nda faiz oranları 0,59'dan başlıyor...

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nın temeli atıldı!

Antalya eski Vali yardımcısı Turan Eren’in kooperatif başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları’nın yapımına başlandı. 200 konutluk proje lansman aşamasında satıldı.

Pal City 2 Vali Konakları'nın temeli ne zaman atılacak?

Görev aldığı bölgelerde "atom vali" olarak anılan Turan Eren, oluşturduğu 'Garantili Kooperatifçilik' modeli ile yapmış olduğu 3. proje Pal City 2 Vali Konaklarının 17 Mayıs günü temelini atacak.

Ahmet Ercan: İstanbul'da yapılaşma güçlendirilmeli!

Ahmet Ercan, “İstanbul ve yakın çevresi için öncelikli beklentim; 6,4-6,7’dir. Ancak tüm dönemler için beklediğim 7,5’tir. O nedenle yapılaşma ile güçlendirmeler 7,5’a göre yapılmalıdır” diyor.

Vali Konakları Pal City Antalya fiyatlar!

Vali Konakları Pal City Antalya fiyatları 270 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Antalya Pal City Vali Konakları 2. etap projesinde 400 konut bulunuyor...

Ercan Topaca vali Haberi

Ercan Topaca vali

Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir?

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Hatay'ın Yeni Valisi Ercan Topaca kimdir?


Ercan Topaca kimdir?

Ercan Topaca, 1965 Yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Manavgat’ta tamamladı. 1987 yılında  İstanbul  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 


Aynı yıl Sayıştay Denetçi yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 1989 yılında Kırıkkale kaymakam adayı olarak atandı. 1990 yılında 1 yıl süre ile İçişleri Bakanlılığı tarafından İngiltere’ye gönderilen Ercan TOPACA daha sonra Muğla-Milas, Eskişehir-Beylikova ve Çorum-Alaca ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. 


1993 - 1995 yılları arasında Kastamonu - Azdavay, 1995-1999 yılları arasında Diyarbakır - Çermik, 1999-2000 yılları arasında ise Konya-Kulu ilçelerinde...