07 / 05 / 2024

ercan uyan ankara

ercan uyan ankara

Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Emlak Konut GYO’dan aldığı 185 dönümlük arazi üzerinde 4 bin konutluk bir proje geliştirip gelecek yılın ilk çeyreğinde lansmanını gerçekleştireceklerini söyledi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Ankara, İstanbul, İzmir açıklaması: Bu üç ilde yakın sürede deprem var mı?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Ankara, İstanbul, İzmir illerindeki deprem beklentisini açıkladı. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Akyurt'taki Uyanık Kütüphane açılış için gün sayıyor!

Ankara’da Akyurt Belediyesi’nin Uyanık Kütüphane projesi hayata geçiriliyor. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık;“Tadilat işlemi inşallah en kısa süre içerisinde tamamlanacak.”dedi.

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uyan, Murat Çamur ve Acun Uyar ortaklığında kuruldu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

İlk evini alacak vatandaşa KDV yüzde 1'de tutulmalı!

8 Eylül 2016'da başlayan ve 150 metrekarenin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi uygulaması bugün itibarıyla sona eriyor. Ercan Uyan, "Oturum amacıyla kendine ilk evini alacak vatandaşa KDV mutlaka yüzde 1'de tutulmalıdır. " dedi.

Konut satışları artmaya devam edecek!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan konut satışlarını değerlendirdi.

Ankara Eryaman Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da inşa edilen stadın yüzde 70'i tamamlandı. Başkan Gökçek, 22 bin kişilik stadyumun inşaatını gezdi.

Gayrimenkul sertifikasında bir pay 42,5 liradan arz ediliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir Park Mavera 3 projesinde başlayacak gayrimenkul sertifikası uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

ercan uyan ankara Haberi

ercan uyan ankara

Nisan ayında Emlak Konut GYO‘nun Ankara Mühye bölgesinde satışa çıkardığı 181 bin 728 metrekarelik arsanın ihalesini ortağı Akyapı ile birlikte kazanan Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Atakent’teki ofisinde Mehmet Canıtatlı’ya şirket olarak başarı odaklı çalışmalarının sırrını sektörün saygınlık kazanmasına yönelik beklentilerini anlattı.


MAKRO İnşaat temel referansları nelerdir?


Marka değerimizi anahtar teslimlerinin ardından başlayan hizmetler ve güvenle oluşturduk. En büyük referansımız müşterilerimizin bizlere duyduğu güvendir. Bir müşterinin dairesini teslim aldıktan sonra ‘Bize gösterdikleri maket ve örnek dairedekinin aynısını yapmışlar’ demesi bana göre bir tanıtım filminden daha etkili referanstır. Grup olarak teknik desteği çok iyi verdiğimizi düşünüyoruz.  Markamızı sağda solda, her hangi bir organizasyonda kullanarak bilinirlik oranımızı artırmak yerine, bizlerden daire satın alanların taleplerini can kulağıyla dinleyip karşılamamız ve bundan duyulan...