05 / 05 / 2024

Erciş 2017 kent yatırımları

Erciş 2017 kent yatırımları

Memleketi Van’ın Erciş ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci, Erciş’in bir evladı olarak ilçeye yapılan bütün yatırımları birebir takip ettiğini açıkladı.

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

Akiş GYO Akasya Kent etabı 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Kent etabına ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İdealist Kent 2. Etap Evleri'ndeki 11 villanın 2017 değerleme raporu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İdealist Kent 2. Etap Evleri'nde yer alan 11 adet villanın 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başkent Emlak Konutları 1. etap 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları ödeme planı 2017!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Başkent Emlak Konutları ödeme planı 2017..

Başkent Emlak Konutları 2017 ödeme kampanyası!

Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye'de hayata geçirildi. 1+1'den 6+1'e kadar dubleks daire seçenekleri sunulan projede dairelerin minimum fiyatları 738 bin TL'den başlıyor...

Toya Kent Mecidiyeköy daire fiyatları 2017!

Toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana gelen Toya Kent Mecidiyeköy projesinde teslimlerin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Toya Kent Mecidiyeköy daire fiyatları 2017...

Mersin Kent Meydanı için yer tespiti yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşiminde kent genelindeki meydan eksikliğinin giderilmesi amacıyla kent meydanı yapılması hakkındaki karar oy birliğiyle kabul edildi.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Van Erciş Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Erciş'te inşa edilen yeni hastanenin inşaatını inceledi. TOKİ tarafından hayata geçirilen hastanenin 2017 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Van Erciş OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Van Erciş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Erciş Organize Sanayi Bölgesi I. etap altyapı yapım işini 11 Nisan 2017'de ihale edecek. İnşaatın keşif bedeli 5 milyon 453 bin 683 TL olarak hesaplandı.

Başkent Emlak Konutları 2017 ev fiyatları!

202 bin metrekare alanda hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde 1+1'den 6+1'e kadar değişen daire seçenekleri bulunuyor. İşte Başkent Emlak Konutları 2017 ev fiyatları...

Erciş 2017 kent yatırımları Haberi

Erciş 2017 kent yatırımları

Memleketi Van’ın Erciş ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci, Erciş’in bir evladı olarak ilçeye yapılan bütün yatırımları birebir takip ettiğini söyledi. Memleketinde olmaktan mutluluk duyduğunu da belirten Çiftci, Erciş’in kendileri için bir sevda olduğunu kaydetti. Erciş organize sanayi inşaat çalışmalarını yerinde incelediğini de dile getiren Çiftci, çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Organize sanayinin ilçe için önemli, aynı zamanda Erciş’in kaderini belirleyecek bir yatırım olduğunu anlatan Çiftci, “İnşaatta son gelinen nokta iyi, altyapı bitmek üzere. Önümüzdeki hafta nasip olursa yollara parke döşemesi başlayacak. AK Parti hükümetleri için Van ve Erciş çok önemlidir. Ülkemiz kalkındırırken, bölgemize ve ilimize de ciddi yatırımlar yapıldı. Özelinde de Erciş’e çok iyi yatırımlar geldi. Erciş daha fazlasını da hak ediyor. Deprem...