17 / 07 / 2024

Erciş Belediyesi 2015 projeleri

Erciş Belediyesi 2015 projeleri

Erciş Belediyesi 2015 yılı içerisinde hayata geçireceği 2015 yılında gerçekleştirilecek olan park, kasaplar ve peynirciler çarşısı, hayvan pazarı, kadın dinlenme evleri gibi 14 ayrı projeyi düzenlediği toplantı ile halka tanıttı.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Erciş Belediyesi arazi tahsis ihalesini iptal etti!

Van’ın Erciş Belediye Meclisi, kayyum döneminde sahil yolunda bulunan arazilerinin 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle özel bir firmaya tahsis eden ihaleyi iptal etti. Yapılan oylamada AKP'li üyeler de iptal kararına destek verdi.

Erciş'in sahil yolu projesine 1 milyon liralık destek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sahil Yolu’ projesine 1 milyon liralık destek müjdesi verdi.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı gören Erciş İlçesinde ağır hasarlı işyerlerinin inşası için TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Erciş Belediyesi protokol imzalandı.

Erciş'te kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından caddelerde onarım çalışması başlatıldı. Uzun süredir devam eden alt yapı çalışmalarından ötürü ilçe halkı için çileye dönüşen cadde ve sokaklar, Erciş Belediyesi tarafından onarılmaya devam ediliyor.

Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde TOKİ ile Erciş Belediyesi arasında 2012 yılında imzalanan protokoller kapsamında başlatılan Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı.

Erciş Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

Van Erciş'e Peynirciler Çarşısı yapılıyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, Peynirciler Çarşısı'nın yapımına başladı. Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada, ilçenin ekonomisini canlandırmak için daha önce modern Kasaplar Çarşısı inşa edildiği hatırlatıldı.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Erciş Belediyesi 2015 projeleri Haberi

Erciş Belediyesi 2015 projeleri

Halay Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Erciş Belediyesi eş başkanları Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan, belediye meclis üyeleri, HDP ve DBP Erciş ilçe örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları, VASKİ ve Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. 

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Erciş Belediyesi Eş Başkanı Abdurrahman Çağan yaptı. Çağan, geldikleri gün halka verdikleri sözün arkasında olduklarını belirterek, "Bizi bu göreve layık gördüğünüz günden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bunları yaparken sizlere sorduk, sizlerin fikirlerini projelerimize dahil ettik. Bu nedenle her zaman halk toplantıları yaparak; esnafları, kurumları ziyaret ederek yaptığımız hizmetleri paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. Erciş kolay yönetilebilir bir ilçe değildir. 


Erciş gibi bir enkazı devraldık. 

İlçenin hem deprem yaşamış olması itibariyle hem de önceki yönetiminin halktan yana tavır almayan,...