25 / 07 / 2024

erciyes dağı tur operatörleri

erciyes dağı tur operatörleri

Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı...

Hakmar’da acı biber salçası 124,90 TL’ye, turşu 69,75 TL’ye, 6’lı çerezlik 39,95 TL’ye düştü!

Hakmar’ın yeni indirim kataloğu belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre acı biber salçası 124,90 TL’ye, turşu 69,75 TL’ye, 6’lı çerezlik 39,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 28 Kasım 2023 Salı fiyat listesi...

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Borsa İstanbul'da ikinci yarı başlıyor: Yükseliş devam edecek mi? Uzmanlar portföy önerilerini tek tek açıkladı! 

'Rasyonel zemin' iştahıyla yükselişini hızla sürdüren Bosa İStanbul'da bu trend ne kadar sürecek, yeni dönemde hangi sektörler ön planda olacak, yatırımcı için tavsiyeler neler?... Tuncay Turşucu, Eral Karayazıcı ve Vahap Taştan, beklentilerini portföy önerilerini tek tek sıraladı. 

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Seçim sonrası para politikalarında köklü değişim şart! Yanlışa devam edilirse TL krizi kapıda!

Piyasalarda bu hafta heyecan dorukta. İkinci tur seçimler öncesi borsa ve dövizde volatil seyrin devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar, seçimi kim kazanırsa kazansın para politikalarında köklü bir değişimin kaçınılmaz olduğunu savunurken, seçim sonrasına ilişkin önemli bir uyarı da geldi…

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Carrefoursa'da yüzde 50'ye varan indirimle 24 ürün ! Ayçiçek yağı, turşu, un, zeytinyağı! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Merket katalog fırsatlarındaki ürünlerin indirimli fiyatlarını açıkladı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler kaç TL indirime girdi? Carrefoursa'da indirimli ürünler ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İrfan Sancar tarafından açıldı.

erciyes dağı tur operatörleri Haberi

erciyes dağı tur operatörleri


Son yıllarda yapılan yatırımlarla adı ön plana çıkan Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin de gündeminde.


Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı. Tur operatörleri temsilcilerinin, Kayseri ve Erciyes'te başlayıp, Kapadokya'da sona eren yöresel inceleme gezileri sırasında kendilerine Erciyes'te konaklama tesisi inşa eden Maxima Hote Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bilal eşlik etti.


Operatör ID Travel'in temsilcisi Ammy Vyen, bölgenin çok ciddi bir potansiyel olduğunu, gördüklerinden fazlasıyla etkilendiğini belirterek şöyle devam etti: "Erciyes önümüzdeki dönemde Avrupa'da çok ses getirecek bir potansiyele sahip. Avusturya, İtalya, İsviçre gibi bilinen kayak merkezlerinin öne çıkan özellikleri var. Erciyes'te de öne çıkan unsurları vurgularsak...