04 / 05 / 2024

Erciyes Dağı turizmi

Erciyes Dağı turizmi

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı: " Amacımız kayağın zengin sporu olduğu düşüncesini kırarak asgari ücretle geçimini sağlayan ailelerin bile Erciyes'teki imkanlardan faydalanmasını sağlamak" dedi.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin, Ceyhun Güney ve Şenol Sevinç ortaklığında kuruldu.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi kuruldu!

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Mutlu Dikmen ortaklığında kuruldu.

Güneydoğu’ya turizm yatırımı yapana teşvik!

Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Güneydoğu’da turizmi güçlendirmekle ilgili teşviklerimiz var. Yeter ki yatırım yapacak insanlar çıksın" dedi.

Erciyes Dağı turizmi Haberi

Erciyes Dağı turizmi

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes, konaklama, mekanik tesis kullanımı, yeme içme hizmetlerinde dünyanın en ucuz kayak merkezi olma iddiasıyla sezona başladı.


Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'in Türkiye'de profesyonel anlamda yönetilen tek kayak merkezi olduğunu, bunun da fiyat politikalarına yansıdığını söyledi.


Özel aracı olmayanların bile belediyenin kış sezonunda başlattığı otobüs seferleri sayesinde rahatlıkla Erciyes'e gidebildiğini belirten Cıngı, Erciyes'deki 18 mekanik tesisisin Belediyeye ait olduğunu, gencinden yaşlısına, yediden 70'e herkesin bu tesislerden faydalanmasını istediklerini ifade etti.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'nin halka yönelik olduğunu ve kar amacı güdülmediğini dile getiren Cıngı, şunları kaydetti:


"Amacımız kayağın zengin sporu olduğu düşüncesini kırarak, asgari ücretle geçimini sağlayan ailelerin bile...