19 / 05 / 2024

erciyes haberleri

erciyes haberleri

Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Kayak Merkezi için Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Çıngı hizmete girecek otellerle yatak kapasitesi 600'den 6 bine çıkacak dedi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

erciyes haberleri Haberi

erciyes haberleri


Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Çıngı, 2005 yılında başladıkları Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında Erciyes Dağı'na önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Dağın alt yapı sorununu tamamen çözdükten sonra üst yapılarını inşa etmeye başladıklarını belirten Çıngı, konaklama sorununu çözmek için de Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Tekir Gölü'nün etrafında Konaklama Köyü Projesi geliştirdiğini ve 21 otel arsasının özel sektöre satıldığını vurguladı. Bölgeye 17 butik, 4 de yıldızlı büyük otel yapılacağını ve Erciyes Dağı'ndaki yatak kapasitesinin 600'den 6 bine çıkacağını Belediyesi tarafından 150 milyon avîodan fazla yatırım yapıldı. Ancak yatak kapasitemizin yetersiz olması en büyük dezavantajımızdı. Yatak kapasitemiz yetersiz olduğu için yurt dışından büyük grupları Erciyes Kayak Merkezi'nde misafir edemiyorduk. Hizmete girecek otellerle artık Erciyes'e dünyanın her...