02 / 05 / 2024

erciyes kayak merkezinin yolu düzgünmü

erciyes kayak merkezinin yolu düzgünmü

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye’nin sayılı kış turizm merkezlerinden Erciyes’e ulaşımı sağlayan ana yolun geliş ve gidiş 4 şerit olmak üzere 19 metre genişliğinde modern bir yol olduğunu belirtti...

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Süleymaniye Kayak Merkezi 20 milyona mal olacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya yapılması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile kentte önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Erciyes Kayak Okulu 1 Ocak'ta açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te açılacak olan Kayak Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 1 Ocak'ta açmayı planladıkları kayak okulunda uluslararası çapta sporcu yetiştireceklerini belirtti.

Konya Aladağ Kayak Merkezi'nin ilk etabı Aralık'ta açılacak!

Konya'da yapımı süren Derbent ilçesine 4 kilometre uzaklıkta kurulacak kayak merkezinde çalışmalar sürüyor. Derbent Aladağ Kayak Merkezinin ilk etap kayak pistinin aralık ayında açılacağı bildirildi.

erciyes kayak merkezinin yolu düzgünmü Haberi

erciyes kayak merkezinin yolu düzgünmü


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye’nin sayılı kış turizm merkezlerinden Erciyes’e ulaşımı sağlayan ana yolun geliş ve gidiş 4 şerit olmak üzere 19 metre genişliğinde modern bir yol olduğunu belirtti. Düzgün, geçtiğimiz günlerdeki kaza sonrası Erciyes yolunun kötü olduğuna ilişkin oluşan algıya itibar edilmemesini istedi.


Vali Düzgün, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 11 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasının ardından Erciyes yolunun standartların dışında kötü bir yol olduğu şeklinde algı oluştuğu, bu gerekçe ile az da olsa rezervasyon iptalleri olduğunu söyledi. Tüm Türkiye’yi derinden üzen kazanın ardından yapılan haber ve yorumlarda kazanın meydana geldiği yerin Erciyes yolu olarak değerlendirildiğini, bu durumun da Erciyes’i bilmeyenlerin kafasında soru işaretlerine sebebiyet verdiğini ifade eden Vali Düzgün, şunları söyledi: “Öncelikle herkesin bilmesi gerekir ki Erciyes...