01 / 05 / 2024

erciyes kış turizm merkezi

erciyes kış turizm merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te incelemelerde bulundu. Yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Çelik, Tekir'de bulunan esnafları da ziyaret etti.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne yapılan yatırımlar devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Cumartesi ve pazar gününü Erciyes'te geçirenlerin bilançosu 60 bin kişi olarak açıklandı.

Türkiye'de kış turizmi sezonunu ilk açan kayak merkezi Erciyes oldu!

Erciyes'te kış turizm sezonu açıldı. Yaşanan kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi'nin karlama ünitelerinin çalışmasıyla pistler tamamen doldurularak kayakseverlerin hizmetine sunuldu. Ayrıca Avrupa Snowboard Şampiyonası da Erciyes'te yapılacak.

Turizmci bilim adamları Erciyes'e tam not verdi!

Dünyanın farklı ülkelerinden Kayseri'ye gelerek Erciyes'i gezen bilim adamları Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne hayran kaldı. Bilim adamları Erciyes'e dünyanın en modern kayak merkezlerinden birisinin yapıldığını belirtti...

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Marwankhouılde, Mohamad Khaır Alnajjar ve Sawsan Audı ortaklığında kuruldu. 

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghader Aghaeı Chanaghlo ve Majıd Hamdı ortaklığında kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Shukrı Almasrı tarafından kuruldu. 

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pouya Ranjehdel tarafından kuruldu.

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Erikli tarafından kuruldu.

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sınavu tarafından kuruldu.

erciyes kış turizm merkezi Haberi

erciyes kış turizm merkezi


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı ile görüştü, ardından da Erciyes'te yapılan çalışmalar ve tesislerin son durumunu yerinde gördü. Kış sezonu öncesi yapılan çalışmalarla ilgili tek tek bilgi alan Başkan Çelik, yol güzergahında yapılmakta olan yol genişletme ve park yeri çalışmalarına ilişkin de Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ile görüştü ve çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.


Erciyes'teki eksiklikleri tamamlamak için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden olan Erciyes'in yeni sezona hazır olduğunu kaydetti.

BAŞKAN ÇELİK'TEN ESNAFLARI ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Erciyes'in Tekir bölgesindeki esnafları da ziyaret etti. Esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüşen Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR'un Tekir bölgesinde açmış...