14 / 05 / 2024

Erciyes turizm projeleri

Erciyes turizm projeleri

KAYTİD Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili bu yıl daha fazla tanıtım yapıldığını ve bunun meyvesini yılbaşından itibaren almayı beklediklerini söyledi.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Erciyes Ab Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erciyes Ab Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Balkaya tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Erciyes yatırımlarla cazibe merkezi oluyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes'te incelemelerde bulundu.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te incelemelerde bulundu. Yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Çelik, Tekir'de bulunan esnafları da ziyaret etti.

Erciyes turizm projeleri Haberi

Erciyes turizm projeleri

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili bu yıl daha fazla tanıtım yapıldığını ve bunun meyvesini yılbaşından itibaren almayı beklediklerini söyledi.


Erciyes Dağı'ndaki oteller için yılbaşı rezervasyonlarının bu ayın başında başladığını anlatan Sungur, yeni yıla 2 hafta kalmasına rağmen otellerin doluluk oranının yüzde 100'ü bulduğunu belirtti.


Sungur, sadece dağdaki değil, şehir merkezindeki otellerin yatak kapasitesinin yüzde 75-80 dolduğunu ifade etti.


Kent merkezindeki otellerin de yılbaşına birkaç gün kala yüzde 100 doluluğa ulaşmasını beklediklerini dile getiren Sungur, şunları kaydetti:


"Tatilciler, Erciyes Kayak Merkezi'nin şehir merkezine yakın ve ulaşımın kolay olması dolayısıyla şehirdeki otelleri de tercih etme konusunda tereddüt yaşamıyor. Bunu Kayseri için önemli bir avantaj olarak görüyoruz. Bu yıl hem Erciyes hem de kent...