27 / 04 / 2024

Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü

Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kayseri Melikgazi'de iki katlı bina çöktü!

Kayseri Melikgazi'de iki katlı binada göçük meydana geldi. Göçükte 1 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Kayseri'ye şehitler okulu inşa edilecek!

Eğitim camiasının Erciyes Üniversitesi yanındaki hain terör saldırısına şehit olan 14 asker için yapmak istediği okula Kayseri Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

Kayseri Büyükşehir'den ERÜ'ye üst yapı desteği!

Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi'ndeki yol düzenlemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Veysel Aslantaş şehir mimarilerini eleştirdi!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, "Şehirlere bakıyorsunuz, sanki yer altında yaşayan bir canavarın yeryüzüne ulaşmış dişleri gibi. İnanın bugün mağaralarda yaşamaya kalksak daha az ruhi sıkıntı çekeriz." dedi.

Geleceğin mimarları Talas'ı çizdi!

Erciyes Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültelerinde eğitim gören geleceğin mimarları, Talas’ın tarihi mahallelerini geleceğe taşıyacak projeler hazırladı. Palancıoğlu, "İyi projeler ortaya çıkarsa uygulama imkanımız olur" dedi.

Muhammet Güven'den Erciyes Üniversitesi'ne otel vaadi!

Rektörlük yarışlarında aday olan akademisyenler, seçilebilmek için YÖK'e birbirinden ilginç vaatlerde bulundular. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne seçilen Muhammet Güven'in de ilginç vaatlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Kentsel Dokuda Arayışlar kitabı yayınlandı!

Hacılar Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından ortaklaşa yürütülen Hacılar Yukarı Mahallede kültürel dokunun korunması amacıyla yapılan çalıştayın konu edildiği “Kentsel Dokuda Arayışlar ” isimli kitap yayınlandı.

Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü Haberi

Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü


Erciyes üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı. ERÜ Senato Salonu'ndaki imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Develi'den eğitime destek verildiğine dikkati çekerek, "Entelektüel birikimin olması ilçe için de bizim için de bir kazanç. Önemli olan, okul, bina yapmak, buraya eğitimci göndermek değil, bu. bir kültür meselesidir. Karşılıklı etkileşim önemli. Eğitilmiş bir toplum oluşturmak gerekiyor. Eğitime sahip çıkmak bu memleketin en büyük meselesi. Size de sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


İstanbul Develiler Derneği Başkanı iş adamı Sami Dedeoğlu ise yıllardır inşaat sektörünün içinde olduklarını belirterek, "İstanbul Bağdat Caddesine yaptığımız inşaatla ilçeye yapacağımız inşaatın kalitesi aynı. Buraya gelecek öğrencilerimiz rahat etsin istiyoruz....