06 / 05 / 2024

Erciyes Üniversitesi öğrenci yurdu

Erciyes Üniversitesi öğrenci yurdu

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercihleri başladı! 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? 

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının duyurulmasından sonra, herkes tercih tarihlerini merak etmeye başladı. 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? MSÜ tercih ekranı 2023!

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Erciyes Üniversitesi öğrenci yurdu Haberi

Erciyes Üniversitesi öğrenci yurdu

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Her fırsatta eğitime vurgu yapan ve önceliklerinin geleceğimiz olan gençler olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye olarak eğitime vermiş oldukları desteği sürdüreceklerini belirtti. "Belediyeler olarak ’görevimiz değil’ demeden halkın talepleri ne yöndeyse bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz" diyen Başkan Çelik, halen yaptırmakta oldukları beş ayrı okulun yanı sıra pek çok okulun bakım ve onarımını üstlendiklerini hatırlattı.

Eğitime destek için yeni bir yatırıma daha imza atacaklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisine 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapacaklarını dile getirdi. Yurt projesi içerisinde yüzme havuzu...