09 / 05 / 2024

Erdal Aksünger alsancak stadı açıklaması

Erdal Aksünger alsancak stadı açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İzmir Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılmasıyla ilgili, "Alsancak Stadı'nın yerinde kalmasını, tarihine, kimliğine ve ruhuna uygun bir şekilde yerinde yenilenmesini istiyoruz" dedi.

Alsancak Stadı yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimat verdi. Alsancak Stadı tamamen yıkılıp yeni sezona yetiştirilecek. Ayrıca stadın seyirci kapasitesi de 3-4 bin civarında artırılacak..

Homeros Vadisi'nin Meles'e geçişini sağlayacak aksın sonuna gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Homeros Vadisi ' ni Meles'i de içinde barındıran Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını tamamlıyor .

Urla Villaları sorunu Meclis'e taşındı!

CHP izmir milletvekili Erdal Aksünger, Urla'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da iki adet villasının bulunduğu iddia edilen yerle ilgili. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imar planlarında değişiklik yapmasını meclise taşıdı.

Alsancak Stadı'nın yenilenmesi önemli ama yeterli değil!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Alsancak Stadyumu'nun stad olarak kalması ve yenilenmesi açıklamalarını sevindirici bulduğunu söyledi.

Alsancak Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsancak Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Silva Güven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Arnavutköy'de kuruldu.

Akif Çağatay Kılıç İzmir'deki Alsancak Stadı'nı inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki Alsancak Stadı ile yapılması düşünülen Göztepe ve Karşıyaka statlarının arazilerinde incelemelerde bulundu.

Erdal Tusavul kimdir?

Mimar Erdal Tusavul kimdir? Erdal Tusavul, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Erdal Tusavul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Erdal Tusavul...

İzmir Alsancak İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan İzmir Alsancak Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin bildirdiği rapor...

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Sinem Aksöz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Kıvılcım Sokak, Simge Kent Sitesi'nde kuruldu.

Özak GYO Alsancak arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alsancak arsasının değerleme raporunu yayınladı.

Erdal Güleç Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atandı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yaızlı açıklamaya göre Erdal Güleç Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. kurumsal yönetim komitesine atandı.

Alsancak Stadyumu'nun hali içler acısı!

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle 4 ay önce kapatılan Alsancak Stadı’yla ilgili olarak bugüne dek bir somut adım atılmazken, tesisin içler acısı hali görenleri üzüyor.

İnşaatta aks nedir?

İnşatta bir hat üzerinde bulunan kolonların birer yüzeylerinin hatasız olarak aynı hizaya getirilebilmesi için, kolonların bir doğru üzerindeki kenarlarından itibaren 10’ar cm, içerisinden geçtiği kabul edilen bir doğru olan aks nedir?

Erdal Aksünger alsancak stadı açıklaması Haberi

Erdal Aksünger alsancak stadı açıklaması


CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İzmir Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılmasıyla ilgili, "Alsancak Stadı'nın yerinde kalmasını, tarihine, kimliğine ve ruhuna uygun bir şekilde yerinde yenilenmesini istiyoruz" dedi. 


 İzmir'in önde gelen futbol kulüplerinin taraftar temsilcileriyle Alsancak Stadı önünde gazetecilere açıklama yapan Aksünger, "stadın yıkılarak ranta kurban edilmek istendiğini" ileri sürdü. 


Alsancak Stadı'nın liglerin başlamasına bir hafta kala alınan kararla kapatılmasının iç saha maçlarını bu statta oynama planı yapan takımları mağdur edeceğine dikkati çeken Aksünger, "Tepeden inmeci bir anlayışla, kentliye ve asıl kullanıcıları olan taraftarlara sorulmadan stadımız hakkında karar alınmasını istemiyoruz" diye konuştu. 


İzmir'deki stadyumlarda temel sorunun kapasiteyle ilgili değil niteliğiyle ilgili olduğunu ifade eden Aksünger, sözlerini şöyle tamamladı:


"Alsancak Stadı'nın yerinde kalmasını, tarihine, kimliğine ve ruhuna uygun bir şekilde yerinde yenilenmesini istiyoruz....