06 / 05 / 2024

Erdem Gülen

Erdem Gülen

Gaga Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhun Altundağ, Can Ongun Gürer, Erdem Gülen, Erman Alemdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beklenen Marmara depreminde 320 milyar dolarlık bir hasar olacak! Milyonlara bina tamamlama sigortası önerisi!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen, olası Marmara depreminin Türkiye'ye maliyetinin 320 milyar dolar seviyesinde olabileceğine dikkat çekerek, bina tamamlama sigortalarını işaret etti. İşte o açıklama...

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Erdem Gülen Haberi

Erdem Gülen

Gaga Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhun Altundağ, Can Ongun Gürer, Erdem Gülen, Erman Alemdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Gaga Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca maksat ve konuları şunlardır. a-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri...