30 / 04 / 2024

Erdem Güler 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim yatırım fonu

Erdem Güler 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim yatırım fonu

Kısa bir süre önce Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İSKİ, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 20 Haziran Salı 06:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı. İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor! Çay, salça, pirinç dibi gördü! O ürün 9 TL'ye düştü! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 13-31 Ocak tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor. Çay, salça, pirinç dibi gördü. 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Gümüş fiyatları pandemiden bu yana en iyi yükselişini yaptı. Son sürat hızla yükselmeye devam gümüşün ons fiyatı bugün 21 dolara ulaştı. Gümüş 24 dolar olup olmayacağı merak edilmeye başlanırken analistlerden yanıt geldi. İşte gümüşte son dakika gelişmeleri...

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Erdem Güler 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim yatırım fonu Haberi

Erdem Güler 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim yatırım fonu

24 Gayrimenkul, yeni şirketi 24 GPY ile 3 yatırım fonunu yatırımcıya sunuyor


Kısa bir süre önce Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor. Primo adını verdiği orta vadeli alım - satım amaçlı ilk fonuyla ilgili çalışmalarını tamamlayarak, SPK’ya başvurusunu yaptı. 24 GPY bu fonla birlikte arsa fonu ve kira fonu olmak üzere toplamda 3 adet gayrimenkul yatırım fonunu yatırımcılara sunacak.


24 GPY Genel Müdürü Erdem Güler, GYF’lerin hem sektöre büyük katkı yapacağını hem de yatırımcılar için birçok fırsat sunacağını ifade etti. Erdem Güler, Türkiye’de ilk defa uygulanacak bu fon yapısının SPK tebliğiyle çok net açıklandığını belirterek, “Bu sistemde yatırımcılar fon üzerinden arsa, konut, alışveriş merkezi, otel,...