07 / 05 / 2024

Erdem Önder

Erdem Önder

Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdem Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Sancaktepe, Yenidoğan Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Önder Kul: Estetik tasarımı akustik konforla birleştiriyoruz!

Proje tasarımlarında insan sağlığı ve esenliği üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Y. Mimar Önder Kul, "Estetik tasarım yaklaşımını; ergonomi, ısısal ve akustik konforla pekiştiriyoruz" dedi.

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti!

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti. Talu'nun ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Karagöz’den gayrimenkul profesyonellerine 22 öneri!

Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine satın alma süreci ve ikna süreci hakkında 22 öneride bulundu. İşte, Erdem Karagöz’den ikna taktikleri.. 

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Ünal tarafından kuruldu. 

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Ersan Erdem İnşaat Nakliye Reklam Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Erdem İnşaat Nakliye Reklam Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan 40 bin TL sermaye ile bugün Sedef tarafından kuruldu. 

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı açıldı!

Profesyonel ligde 2 futbol sahasına sahip Başakşehir’de bir stadyum da amatörler kulüpler için inşa edildi. Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı oynanan ilk futbol turnuvası ile açıldı.

Mimar Sunay Erdem dev proje yarışmasında finalde!

Mimar Sunay Erdem önderliğindeki Türk ekibin ABD-Meksika sınırında bölünmüş Nogales şehri için geliştirdiği proje yarışmada finale kaldı.

Erdem Karagöz’den gayrimenkul profesyonellerine ikna taktikleri!

Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine sıra dışı ikna taktikleri verdi..

Erdem Önder Haberi

Erdem Önder

Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdem Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Sancaktepe, Yenidoğan Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.


Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...