27 / 04 / 2024

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.



Bursa Nilüfer İlçesinin CHP'li Belediye Başkanı Turgay Erdem, geçtiğimiz yıl, Hasanağa Mahallesi'ndeki ve imara kapalı olan baraj havzasında bin 700 metrekarelik bir arsa satın almıştı ve tam 7 milyon liraya lüks bir villa inşa ettirmişti. Arsa üzerinde inşaat bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanırken, Nilüfer Belediyesi de, lüks villanın kapısına kadar asfalt yol götürdü.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL lik villası yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz 30 Temmuz'da, Nilüfer Belediyesi'ne bir yazı gönderip, bina ile ilgili gerekli yasal işlemlerin yapılmasınıtalep etti.

31 Ekim'de villnın kapısına kilit vuran Büyükşehir Belediyesi, tahliyesi için de 13 Kasım'a kadar ek süre verdi. 5 Kasım'da Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından yıkılmasına karar verilen binanın önce binanın istinat ve bahçe duvarlarını yıkıldı. Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, dün sabah verilen sürenin dolmasıyla birlikte, kaçak villayı tamamen yok etti.


Geri Dön