21 / 05 / 2024

erdemir arge merkezi

erdemir arge merkezi

Toplam varlıkları bakımından Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Erdemir Grubu, bir ilke daha imza attı ve Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı.

Erdemir Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı!

Toplam varlıkları bakımından Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Erdemir Grubu, bir ilke daha imza attı ve Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı.

Hurda fiyatları rekor kırdı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Erdemir hurda fiyatları 2024...

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Bakır ve dmeir hurda fiyatları gelen zamlar sonrası resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Erdemir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyta listesi...

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Erdemir 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı! 

Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı. Erdemir’den yapılan açıklamada 2023 yılı için net 0,45 Türk Lirası temettü ödeme teklifi sunulmasına karar verildiği belirtildi.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

Erdemir'den 550 milyon dolarlık yatırım kararı

Erdemir yapacağı pelet yatırımı ile önemli hammadde kaynaklarından birinde, kendine yeterlilik oranını yükseltecek ve yıllık karını 200-250 milyon dolar civarında artıracak.

erdemir arge merkezi Haberi

erdemir arge merkezi


Toplam varlıkları bakımından Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Erdemir Grubu, bir ilke daha imza attı ve Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı.


3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi 10 Aralık’ta Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlendi ve Erdemir Ar-Ge Merkezi Belgesini, Erdemir Grubu Teknoloji Koordinatörü Uğur Yılmaz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’tan aldı.


Katma değerli ürünler çıkaracak


Erdemir Grubu’nun ana şirketi Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda kurulan Ar-Ge Merkezi, yüksek teknolojili ve katma değerli ürünlere ve bilgiye dayalı bir gelişim modelinin yaygınlaştırılmasına hizmet edecek. Dünya klasında şirket olma vizyonu doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetlerine öncelik veren Erdemir Grubu, Türkiye’nin çelik sektöründeki Bakanlık onaylı bu ilk Ar-Ge Merkezi’nin uzun vadede “ileri çelik araştırmaları” merkezi olmasını hedefliyor.


Bugüne...