03 / 05 / 2024

Erdemir Grubu 2015 yatırımları

Erdemir Grubu 2015 yatırımları

Türkiye'nin 4 farklı bölgesindeki merkezlerle müşteri odaklı çözümler sunan Erdemir Grubu, Türkiye'nin en büyük çelik servis merkezini Manisa Bölgesi'nde Çelik ve Yaşam Heykel Sergisi eşliğinde hizmete açtı.

Erdemir Grubu 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor!

Erdemir Grubu, hem şirketi hem demir çelik sektörünü şampiyonlar ligine taşıyacak olan Ar-Ge Merkezi’ni devreye aldı. Şirket önümüzdeki üç yılda da toplam 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Erdemir Grubu 2019 hedefli 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

2014’te rekor kâra ulaşan Erdemir Grubu, 2019’a kadar 1 milyar dolarlık yatırıma imza atacak. Erdemir’in Başkanı Ali Pandır “Hedefimiz dünyanın en iyi çelik üreticileri arasına girmek” dedi.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Konya Çumra'da 2015'te 52 park yapıldı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

Eminevim 2015 yılında 6 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

EMİNEVİM Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, 2015 yılında 6 bin ev, 4 bin otomobil teslim ettiklerini açıkladı. Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'nin her yerinde ev teslimatı yapıyor.

Gözde Grubu 2016'dan umutlu!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yeni yıldan umutlu olduklarını ve 2015 yılında gerçekleştirdikleri yatırımların meyvelerini 2016'da toplayacaklarını söyledi.

Özyurtlar İnşaat, Serkan Kaya ile 2015'e veda etti!

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi!

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. 8 bin 644 TL peşinatla daire sahibi olunabilen proje 2+1 konutlardan oluşuyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir grubu başvuru 2015!

Aylık 234 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Evleri kura çekimi 2015!

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 12 bin 265 TL'lik peşinat bedeli olarak belirlendi. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Evleri kura çekimi 2015 alt gelir grubu için açıklandı.

Erdemir Grubu 2015 yatırımları Haberi

Erdemir Grubu 2015 yatırımları

Erdemir Grubu Türkiye'nin en büyük çelik servis merkezini Manisa Bölgesi'nde Çelik ve Yaşam Heykel Sergisi eşliğinde hizmete açtı. Türkiye'nin 4 farklı bölgesindeki merkezlerle müşteri odaklı çözümler sunan Erdemir Grubu, sadece ana hammadde üreten çelik tedarikçisi olmak yerine, müşteri ihtiyacına yönelik stoklama, hassas ve uygun ebatlama hizmetleriyle de öne çıkıyor. Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, uzun vadeli düşünerek iki yıl önce temelini attıkları yeni tesisi 27 milyon dolar değerinde bir yatırımla hayata geçirdiklerini...