29 / 04 / 2024

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.



Geçtiğimiz ocak ayında temel atma töreni gerçekleşen otel inşaatıyla ilgili Doğuş Grubu Hırvatistan İcra Kurulu Üyesi Cem Ecevit’in, “Hyatt Regency Zadar yatırımı hız kesmeden yoluna devam ediyor” açıklamasını yaparak açılışı dört gözle beklediklerini belirtti.

AÇILIŞI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM

Geçen sene ocakta ayında temel atma töreni gerçekleşen otel inşaatıyla ilgili Doğuş Grubu Hırvatistan İcra Kurulu Üyesi Cem Ecevit’in, ''Hyatt Regency Zadar yatırımı hız kesmeden yoluna devam ediyor” paylaşımına da kayıtsız kalmadı.  

Şahenk,  “Hyatt Group’u güzel Zadar’a getirme hayalimizi gerçeğe dönüştürdüğümüz için Doğuş Hırvatistan ekibine teşekkür ederiz.'' diyerek otelin ve tüm projenin açılışını dört gözle beklediğini söyledi.

Doğuş Grubu ndan Hırvatistan a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası Hyatt Regency olacak!

133 ODALI BEŞ YILDIZLI OTEL GELİYOR!

Doğuş Grubu, Hırvatistan'ın ikonik yapılarından biri olan Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın almıştı. Bina 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı Hyatt Regency markasıyla hizmet vermek için gün sayıyor.

Geçtiğimiz ocak ayında bölgede başlayan temel atma törenine katılan Ferit Şahenk, otelin 2024 yılında hizmete başlayacağının bilginizi paylaşmıştı. Otel projesinde yer alan rezidansta ise 160 konut bulunacak. Konutların 38 ile 185 metrekare büyüklüklerde değişmesi planlanırken,  yine komplekste seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler ve kulüpler de yer alacak.

Patronlardünyası'nda yer alan habere göre; 202 yıllık bir tarihe sahip olan Marashka binası, 1821’de Girolamo Luxardo adlı bir işadamının Hırvatistan’ın Zadar kentinde kurduğu Marashka adlı likör markasının merkezi ve deposu olarak inşa edildi. 1944’te Yugoslav partizanları tarafından kamulaştırılan Maraska binası 1990’lı yılların sonunda ise terk edildi.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı hızlandı!

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Geri Dön