02 / 05 / 2024

Erdemir Grubu çelik ürünleri

Erdemir Grubu çelik ürünleri

2014’te rekor kâra ulaşan Erdemir Grubu, 2019’a kadar 1 milyar dolarlık yatırıma imza atacak. Erdemir’in Başkanı Ali Pandır “Hedefimiz dünyanın en iyi çelik üreticileri arasına girmek” dedi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Muhammet Hakan Erdemir tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Arçelik ikiye bölünüyor!

KOÇ Grubu çatısı altında tüketici elektroniği ve beyaz eşya üreticisi Arçelik, ikiye bölünüyor. Yapılan açıklamada Arçelik AŞ’nin yüzde 100 ortağı olacağı yeni şirketin isminin ise ‘Arçelik Pazarlama AŞ’ olacağı belirtildi.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ve Kale Grubu mensuplarından Nur Özçelik'in babası Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti. Cenaze bugün öğle vakti Balıkesir Paşa Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Azmi Çelik MV Prefabrik fabikasında incelemelerde bulundu!

Yatırımcılara sağladığı kolaylıkla bilinen Vali Azmi Çelik, Fernas şirketler grubu bünyesindeki MV Prefabrik fabrikasında incelemelerde bulundu.

Erdemir'den İtalya Ilva Çelik Fabrikası için teklif!

İtalya'nın sanayi devleri arasında yer alan ve Avrupa Birliği sınırları içerisindeki en büyük üretim kapasitesine sahip Ilva Çelik Fabrikası'nın satış ihalesinde teklif veren iki şirketten biri Erdemir oldu.

Demir çelik üreticileri için koruyucu vergi sistemi geliyor!

Çin ve Rusya'dan gerçekleşen kontrolsüz ithalatın zora soktuğu demir-çelik üreticileri için koruyucu vergi geliyor. Erdemir Başkanı Ali Pandır, "Antidamping Vergisi ile ithalatın önü kesilecek" dedi

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nilay Özçelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Spor Caddesi' nde kuruldu.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Erdemir Grubu çelik ürünleri Haberi

Erdemir Grubu çelik ürünleri

TÜRKİYE’NİN en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Erdemir Grubu 50’nci yaşı rekor kar ve yeni yatırımlarla kutluyor. Erdemir’in net kârı 2014 yılında yüzde 51 oranında artış göstererek, 732 milyon dolara yükseldi. Piyasadaki dalgalanmalara rağmen şirketin FAVÖK’ü (Faiz Amortisman ve Vergi Öncesi Kâr) yüzde 15 artışla 1.14 milyar dolar oldu. Grubun toplam satışları yüzde 5 artışla 5.3 milyar dolara ulaştı. 

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, “Erdemir Grubu için 2014 yılı dönüşüm hareketimizin başlangıç yılı oldu. Gösterdiğimiz performansla rekorlar kırdık. Hedefimiz dünyanın en iyi çelik üreticileri sıralamasında ilk 3’e girmek” diye konuştu. 

Dünya klasında üretim

Geçen yıl belirledikleri ‘Vizyon 2020’ adını taşıyan plan çerçevesinde 5 yıl içinde dünyanın en iyilerinden biri olmayı istediklerini belirten Pandır, yeni yatırımlarla hedeflerine doğru yürüyeceklerini söyledi. 2015’te...