17 / 06 / 2024

Erdemir Grubu şirketleri

Erdemir Grubu şirketleri

Erdemir Grubu'nun Uzakdoğu bölgesindeki ticari faaliyetlerini yürütmek amacıyla, Singapur 'da yüzde 100 Erdemir iştiraki olan " Erdemir Asia Pacific Private Limited (EAPPL) " şirketi kuruldu.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Martı Grubu'ndan kredi yapılandırması açıklaması!

Martı Grubu halka açık şirketleri Martı Otel İşletmeleri A.Ş ve Martı Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ile Denizbank A.Ş arasında mevcut kredilerin yapılandırılmasıyla ilgili protokol görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı...

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Erdemir Grubu'ndan Manisa'ya 27 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin 4 farklı bölgesindeki merkezlerle müşteri odaklı çözümler sunan Erdemir Grubu, Türkiye'nin en büyük çelik servis merkezini Manisa Bölgesi'nde Çelik ve Yaşam Heykel Sergisi eşliğinde hizmete açtı.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Erdemir Grubu Batı Ataşehir'deki yeni merkez binasına taşındı!

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul-Batı Ataşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Erdemir'den Y kuşağına çevreci bina!

İsdemir ve Erdemir ile İSO 500 listesinde ilk 10 arasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul - Batı Alaşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Erdemir Grubu 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor!

Erdemir Grubu, hem şirketi hem demir çelik sektörünü şampiyonlar ligine taşıyacak olan Ar-Ge Merkezi’ni devreye aldı. Şirket önümüzdeki üç yılda da toplam 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Erdemir Grubu, üretim miktarını 8.4 milyon tona çıkartacak!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 2015 için temkinli bir büyüme politikası izlediklerini belirtti. Erdemir Grubu, üretim miktarı hedefini açıkladı.

Erdemir Grubu şirketleri Haberi

Erdemir Grubu şirketleri


Erdemir Grubu'nun Uzakdoğu bölgesindeki ticari faaliyetlerini yürütmek amacıyla, Singapur'da yüzde 100 Erdemir iştiraki olan "Erdemir Asia Pacific Private Limited (EAPPL)" şirketi kuruldu.


Ereğli Demir Çelik Fabrikaları tarafından dün akşam KAP'a yapılan açıklamaya göre, şirketin sermayesi 250.000 dolar olarak...