05 / 05 / 2024

Erdemir Grup yurtdışı ofis

Erdemir Grup yurtdışı ofis

Erdemir Grubu, beş yıllık bir stratejik plan oluşturdu. Grup, önümüzdeki dönemde inovasyon odaklı stratejik plan çizdi. Erdemir Grup ürün gamını arttırarak Ar-Ge ile büyümeyi planlıyor.

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti!

2015 yılında iç piyasada yaşanılan durgunluğa rağmen Bakırköy’deki Sea Pearl projesiyle moral bulduklarını söyleyen Güven Kuzu;

Fuzul Grup yurtdışında yatırım yapmaya yöneliyor!

Başakşehir'e yatırım yapan ilk özel sektör firması olan Fuzul, bugüne kadar bölgeye 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı.

Kuzu Grup'un 57 bin konutluk projesi İran'da yükseliyor!

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesi 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan, inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı pazarındaki öncü konumunu pekiştirdi.

Fuzul Grup Nevita ile Körfez'e açıldı!

Fuzul Grup, yeni markası 'Nevita' ile gözünü Körfez'e dikti. Nevita'nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan'da açıldı.

Fuzul Grup Nevita, Suudi Arabistan'da ofis açtı!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firması Fuzul Grup, yeni markası ‘Nevita’ ile gözünü Körfez’e dikti... Nevita’nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan’da açıldı...

Yataş Grup yurtdışı satış ağını büyütüyor!

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Erdemir Grup AR-GE ile büyüyecek!

Erdemir Grubu, beş yıllık bir stratejik plan oluşturdu. Grup, önümüzdeki dönemde inovasyon odaklı stratejik plan çizdi. Erdemir Grup ürün gamını arttırarak Ar-Ge ile büyümeyi planlıyor.

Turgutlar Grup, Irak pazarında iki kat daha büyümeyi hedefliyor!

Şantiye, yurt, okul mobilyaları ile her çeşit ofis mobilyaları kapsamında hizmet veren Turgutlar Grup, yurtdışı faaliyetlerinde önemli bir yer tutan Irak pazarında, 2014 yılında iki kat daha büyümeyi hedefliyor.

Divan Pastaneleri'nin ilk yurtdışı şubesi Katar'da açılacak!

Divan Grubu, otel işletmeciliğiyle başladığı yurtdışı açılımlarına pastanelerle devam ediyor. Grup, Divan Pastaneleri'nin ilk şubesini Almana Grup ile yapılan iş ortaklığı sonucunda 2015'te Katar'da açmaya hazırlanıyor...

Ali Pandır: Yurtdışındaki otomotiv üreticilerine mal satmayı hedefliyoruz!

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, “Yerli sanayideki payımızı yüzde 50’ye yükseltmeyi planlarken, diğer yanda ise yapacağımız yatırımlarla yurtdışındaki otomotiv üreticilerine mal satmayı hedefliyoruz” dedi

Erdemir Grup yurtdışı ofis Haberi

Erdemir Grup yurtdışı ofis

Bu çerçevede amaçlanan ise çelik kullanıcısı sektörlerin geliştirdiği yeni teknolojilere uygun yüksek katma değerli ürün gamını çeşitlendirmek ve Ar-Ge ve genel kaliteye yatırım yapmak. Yurtdışında satış ofisleri açmaya temmuz ayında Singapur ile başlayan Grubun diğer hedefi ise satış ofislerinin sayısının artırmak. 

Türkiye'de tüketilen yassı çeliğin yaklaşık yüzde 45'ini üreten, Peru'dan Tayland'a, Senegal'den Kanada'ya kadar birçok ülkeye ihracat yapan ERDEMİR Grubu, ürünlerini yurtdışında daha çok kullanıcının hizmetine sunmak için farklı ülkelerde de satış ofisleri açacak. Bu doğrultuda grubun ilk yurtdışı ofisi geçtiğimiz temmuz ayında Singapur'da hizmete girdi. ERDEMİR Grubu'nun 2020 yılı hedefleri arasında dünya klasmanında bir şirket haline gelmek ilk sırada yer alıyor. Beş yıllık bir stratejik plan oluşturan Grup, önümüzdeki dönemde çelik kullanıcısı sektörlerin geliştirdiği yeni teknolojilere uygun yüksek katma...