27 / 04 / 2024

erdemir hisse

erdemir hisse

Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) gönderilen açıklamada, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ'nin (ERDEMİR) 10 bin adet hisse satış işleminin 16 Ağustos 'ta tamamlandığı belirtildi.

CarrefourSA, Kiler'in yüzde 85'i için hisse devir anlaşması imzaladı!

CarrefourSA,Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.

Erdemir Grubu, üretim miktarını 8.4 milyon tona çıkartacak!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 2015 için temkinli bir büyüme politikası izlediklerini belirtti. Erdemir Grubu, üretim miktarı hedefini açıkladı.

Erdemir Grubu 2019 sonuna kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Erdemir Grubu bu yılın ilk çeyreğinde 137 milyon dolar (337.5 milyon TL) net kar, 1.2 milyar dolar net satış gelir açıkladı. Erdemir Grubu, üretim miktarını bu yılın sonunda 8.4 milyon tona çıkartmayı planlıyor.

REYSAŞ GYO hisse geri alım kararını yayımladı!

REYSAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hisse Geri Alım Programı Çerçevesinde Hisse Alımı yayınlandı.

Erdemir Çelik Manisa tesisini devreye aldı!

Erdemir Grubu'nun dağıtım kanalı şeklinde hizmet veren Erdemir Çelik Servis Merkezi, otomotiv ana ve yan sanayii, beyaz eşya sektörü, metal ambalaj ve imalat sanayiinin ebatlanmış yassı çelik talebini karşılıyor.

Halk GYO bedelsiz hisse dağıtacak!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., kar payından bedelsiz sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirkettin bedelsiz dağıtacağı hisse miktarı...

Erdemir Grubu 851 milyon dolarlık çevre yatırımı yaptı!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 851 milyon dolar tutarında çevreyi koruyucu yatırım yapıldığını açıkladı.

Tapu hisse payı hesaplaması!

Hisseli tapu bir gayrimenkuldeki ortakların sayısını ve isimlerini gösteren tapu çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Hisseli tapu nasıl bölünür? Tapu hisse payı hesaplaması nasıl yapılır?

Tapu hisse devir sözleşmesi!

Gayrimenkul üzerinde birden fazla kişinin hak sahibi olduğunu belirten tapu belgesine hisseli tapu deniyor. Tapuda hak sahiplerinin hisse oranları belirtiliyor. Peki, tapu hisse devri nasıl olur? İşte, tapu hisse devir sözleşmesi!

Tapuda hisse satışı nasıl olur?

Taşınmaz mal tek bir kişiye ait olabileceği gibi birden çok kişiye de ait olabiliyor. Bir gayrimenkulün ortaklarını gösteren tapu çeşidine hisseli tapu deniyor. Peki, tapuda hisse satışı nasıl olur?

Tapu hisse devir işlemleri!

Hisseli tapu, bir mülkiyetin sahibi olan ortaklarının isimlerinin ve sayılarının belirtildiği tapu çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Tapu hissesi satışı ve devri mümkün. İşte, tapu hisse devir işlemleri!

Tapuda hisse satışı için gerekli evraklar!

Hisseli tapu özetle, bir taşınmaz üzerinde birden fazla kişinin hak sahibi olduğu anlamına geliyor.Hisseli tapu satış işlemlerinde bazı evraklar isteniyor. İşte, tapuda hisse satışı için gerekli evraklar!

Tapu hisse devri için ne gerekli?

Hisseli tapu, gayrimenkule birden fazla kimsenin sahip olması halinde söz konusu oluyor. Hisseli tapuya sahip olunması halinde hisse satışı, diğer ortakların da onayı alınarak yapılabiliyor. Peki, tapu hisse devri için ne gerekli?

erdemir hisse Haberi

erdemir hisse

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ'nin (ERDEMİR) 10 bin adet hissesi satıldı. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürlüğünden Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, ERDEMİR'e ait 10 bin hisse senedinin 2,17 liradan satış işleminin 16 Ağustos'ta tamamlandığı...