12 / 05 / 2024

Erdemir Madencilik

Erdemir Madencilik

Erğli Demir Çelik Fabrikaları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erğli Demir Çelik Fabrikaları ortaklarından Erdemir Madencilik Genel Müdürü Halil Yıldırım oldu...

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Rok Grup Madencilik Dış Ticaret İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rok Grup Madencilik Dış Ticaret İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ömer Faruk Candemir, Necmi Süleyman Candemir Şube Müdürlüğü'nde 19 Aralık'ta kuruldu.

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezahat Karaman, Ali Okan Karaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Erdemir Grup AR-GE ile büyüyecek!

Erdemir Grubu, beş yıllık bir stratejik plan oluşturdu. Grup, önümüzdeki dönemde inovasyon odaklı stratejik plan çizdi. Erdemir Grup ürün gamını arttırarak Ar-Ge ile büyümeyi planlıyor.

Erdemir Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı!

Toplam varlıkları bakımından Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Erdemir Grubu, bir ilke daha imza attı ve Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı.

Erdemir Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı!

Toplam varlıkları bakımından Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Erdemir Grubu, bir ilke daha imza attı ve Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi’ni sektöre kazandırdı.

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cüneyt Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Güngör tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Güngören, Haznedar Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi açıldı!

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Enerji Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi, Cuma Ali Ayyıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi, İsmail Hakkı Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Şile, Üvezli Köyü, Şile Cami Mahallesi, Üvezli Caddesi'nde kuruldu.

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükboz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Melih Karabacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu.

Erdemir Madencilik Haberi

Erdemir Madencilik

Erğli Demir Çelik Fabrikaları tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin bağlı ortaklıklarından Erdemir Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 02 Eylül 2013 tarih ve 35 sayılı kararı ile ERMADEN Genel Müdürlüğü görevine 02.09.2013 tarihinden geçerli olmak üzere Halil YILDIRIM'ın atanmasına karar...