08 / 05 / 2024

erdemli ayaş otel inşaatı

erdemli ayaş otel inşaatı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ayaş Mahallesi'nde eski Ayaş belediye binası yanında bir otel yapacaklarını söyledi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Les Ottomans Otel’in eski sahibi Ahu Aysal, Les Ottomans Otel’in satılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oteli çocuğu gibi gördüğünü anlatan Aysal, “Bir ayağım toprak altında kaldı” açıklamasında bulundu.

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Mersin Ayaş Spor Kompleksi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli’nin Ayaş Mahallesi’nde hayata geçirilen spor kompleksinin açılışına katıldı.

Mersin Ayaş Göleti'nde sona gelindi!

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde DSİ tarafından yapılan Ayaş Göleti önümüzdeki günlerde su tutmaya başlayacak. Erdemli Kaymakamı Muhittin, göletteki incelemenin ardından Ayaş Mahallesi’nde halkın sorunlarını dinledi.

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

Athena projesi Mersin Erdemli'de yükselecek!

Şekerlisoy Şirketler Grubu, Mersin Erdemli'de 650 yataklı otel ve 174 daireli residence içeren 'Athena Projesi'ni hayata geçirecek.

TOKİ Mersin Erdemli'ye 400 kişilik yurt inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 40 ilde inşa edeceği 64 yurttan biri olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları başladı. Yurt 5 yıldızlı otel konforunda hizmet yerilecek.

İkitelli Trios 2023'te 36 aya kadar 0 faiz fırsatı!

İkitelli'de yükselen ve içinde sanayi blokları, ofisler, mağazalar, otel ve atölye bölümleri bulunan Trios 2023 projesinde 36 aya kadar vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor..

Erdemli Ayaş'a otel geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ayaş Mahallesi'nde eski Ayaş belediye binası yanında bir otel yapacaklarını söyledi.

Tuzla'dan denize dolgu otel ve AVM inşaatı iddiasına tepki geldi!

İSTANBUL Tuzla'da deniz doldurularak inşaat alanı açılacağı iddiası vatandaşı ayağa kaldırdı. Tuzlaklar, dün doğal koy olan alanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından doldurulacağı, bu alana otel ve AVM yapılacağı iddiası üzerine eylem yaptı

Ankara Hitit Ayaş Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da!

Ankara İli Güdül ilçesinde Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah.San Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

erdemli ayaş otel inşaatı Haberi

erdemli ayaş otel inşaatı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Kargıpınarı Mahallesi Arıtıma Atıksu Tesisi Rehabilitasyonu ve Kapasite Artınını İnşaatı tamamlandığında 28 bin nüfusa hizmet vereceğini belirterek, "Erdemli Su Temin Sisteminin Rehabilitasyonu ve Deniz Deşarjı Yapım İşi tesisi de 2015 yılı sonunda tamamlanacak" dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Törene, Mersin Büyükşehir Belepe Başkanı Burhanettin Kocamaz'm yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile çok sayıda davetli katıldı. 


"SU TEMİN SİSTEMİ İÇİN 5 MİLYON TL HARCANDI" 

Başkan Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, Erdemli'nin yaylaları ve denizi ile Mersin'in en güzel ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, bugün gerçekleştirdikleri Erdemli Kargıpman Mahallesi Antma Atıksu Tesisi...