03 / 05 / 2024

erdemli krom ocağı

erdemli krom ocağı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mersin Erdemli'de yapılacak olan Krom Ocağı kapasite artırımı, alan genişletme ve zenginleştirme tesisi projesi hakkında halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Burdur'da Krom Ocağı Tesisi halk toplantısı 18 Haziran'da!

Alser Md. Turz San ve A.Ş. tarafından Burdur'da Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı için 18 Haziran günü saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Hatay Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi halk toplantısı 16 Haziran'da!

Hatay'da Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran'da yapılacak.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

Karadiken'de taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde hasar oluştu!

Taş ocağındaki dinamit patlatılması, araç ve makine gürültüsü 250 haneli mahallede oturanların yaşamını çileye çevirdi. 35 yıldır faaliyet gösteren taş ocağına yakın 50 evde her gün dinamit patlatılması yüzünden derin çatlaklar oluştu.

Tarsus'ta taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde çatlak oluştu!

Tarsus'a bağlı Karadiken Mahallesi'nde taş ocağında dinamit patlatılması nedeniyle çevresindeki 50 evde çatlak oluştu. Taş ocağı yetkilileri, her şeyin yasal olduğunu iddia ederken; mahalle sakinleri kaderine terk edilmekten yakındı.

Çinliler mermer ocağı bırakmadı!

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Antalya, Burdur ve Isparta’da 86 mermer ocağının Çinliler tarafından alındığını söyledi. Bölgeden 100’e yakın ülkeye mermer ihracatı yapılıyor.

İzmir'de Kil Ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük: 1 ölü!

Dilaver Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu maden işçisi Selami Yalçın (33), kömür yığınının altında kaldı.

ADÜAŞ Mersin Erdemli arsaları 1.7 milyon TL'ye Özateş İletişim'in!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, ADÜAŞ'ın özelleştirme kapsamında bulunan Mersin Erdemli Yemişkumu Mahallesi'ndeki 2 arsasını toplam 1 milyon 720 bin TL'ye Özateş İletişim Telekomünikasyon Malzemeleri ve Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ver

ADÜAŞ Mersin Erdemli ihalesi Özateş İletişim Telekomünikasyon'un!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin Mersin Erdemli İlçesi, Yemişkumu Mahallesi'nde yer alan 10 bin 154 metrekarelik arsası için en yüksek teklif 770 bin TL ile Özateş İletişim Telekomünikasyon'dan geldi.

Erdemli Belediye Binası'nda 6 dükkan satışa çıkıyor!

Erdemli Belediyesi'ne ait Merkez Mahallesi 'nde 11 Aralık 2014 günü 13:30 ile 16:00 saatleri arasında belediye hizmet binasında bulunan 6 dükkan ihaleye çıkıyor.

Zonguldak'ta 31 maden ocağı üretime kapatıldı!

Zonguldak'ta 31 maden ocağı üretime kapatıldı. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş müfettişlerinin kentteki kömür işletmelerine yönelik denetimlerinin sürdüğünü söyledi.

Zonguldak'ta 5 maden ocağı kapatıldı!

Son dönemde artan maden kaza ardından Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve özel maden ocaklarını kapsayan denetimlerde şimdiye kadar 5 maden ocağında üretim durduruldu.

erdemli krom ocağı Haberi

erdemli krom ocağı


Hasyürek Madencilik İnşaat Taah. Nak. Trz. San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından, Mersin Erdemli Sıraç Köyü civarında bulunan 32482 sicil nolu sahada yapılması planlanan " Krom Ocağı Kapasite Artırımı, Alan Genişletme ve Zenginleştirme Tesisi" projesinin yapılması planlanıyor. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince 29 Ocak 2013 saat 11.00'de Sıraç Köyü Erdemli / Mersin adresindeki Veli Özdemir'e ait Köy Kahvesi'nde halkın katılım toplantısı...