30 / 04 / 2024

Erdemliye yeni otogar mı yapılacak

Erdemliye yeni otogar mı yapılacak

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Erdemli'ye yeni otogar yapılacağını bildirdi...

Mersin Erdemli'ye yeni otogar yapılacak!

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Erdemli'ye yeni otogar yapılacağını bildirdi...

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

Erdemliye yeni otogar mı yapılacak Haberi

Erdemliye yeni otogar mı yapılacak


Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bir aksilik olmazsa Kocahasanlı Belediyesi Hali’nin yerine yeni bir otogar yapacaklarını bildirdi.

Başkan Tollu, Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen “Erdemli’nin Öncelikleri” konulu toplantıya katıldı. ESİAD Başkanı Hasan Şen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, hizmetleri ve yaptıkları çalışmaları anlatan Tollu, ilçedeki herkesin Erdemli ortak paydasında buluşması gerektiğini belirterek, iş adamlarının Erdemli’nin meselelerini dile getirmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu vurguladı. 30 Mart öncesi imkanlarla Erdemli’ye hizmet vermeye çalıştıklarını anlatan Tollu, “Malum seçimden sonra bir yaz sezonu geçti. Birçok eksiğimizi ciddi anlamda ortadan kaldırdık. Ancak bunu yeteri derecede yaptığımızı söyleyemeyiz. Halen 30 Mart öncesindeki mali yapıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Çapımız 4 kata, nüfusumuz 5 kata kadar büyüdü. Bu büyüklüğe aynı insan kaynakları, aynı...