16 / 05 / 2024

erden gönen kimdir

erden gönen kimdir

Konfor Mobilya, 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Balıkesir Gönen'de 6.4 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Gönen Memurluğu, Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 448 bin 893 TL olarak belirlendi.

İbrahim Süha Güçsav kimdir?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası İbrahim Süha Güçsav oldu. Peki, İbrahim Süha Güçsav kimdir? İbrahim Süha Güçsav, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Süha Güçsav...

Erman Gölet kimdir?

İnşaat Mühendisi Erman Gölet, CHP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Erman Gölet kimdir? Erman Gölet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erman Gölet...

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru 2015!

Toplam 44 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de daire fiyatları 45 bin 854 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu fiyatları 45 bin 854 TL'den başlangıç gösteriyor. Daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanan projede 4 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru tarihi!

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru tarihi 6 Nisan - 30 Haziran 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede aylık taksitler 232,52 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları bugün başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında açık satışa sunulan projede 67,5 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler yer alıyor.

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları için bugün son gün. Aylık 232,52 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 67,5 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Daire fiyatlarının 45 bin 854 TL'den başladığı TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy Konutları alt gelir grubu kapsamında açık satışa sunuluyor. Peki Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu başvuruları yarın sona erecek. Aylık 232,52 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabilen projede 67,5 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor.

Namık Güver kimdir?

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

erden gönen kimdir Haberi

erden gönen kimdir

Konfor Mobilya, 20'nci yılını tamamlayacağı 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Capital'de yer alan habere göre; ayrıca 2019 yılında 250 milyon TL yatırımla İzmir Kemalpaşa'da açılacak yeni fabrikayla istihdamını dört kat artıracak olan şirket, yıl sonunda yüzde 30 büyüme planlıyor. 

Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, gelecek beş yıla ilişkin yatırım bütçesinin ise 500 milyon TL'nin üzerinde olduğunu...