17 / 05 / 2024

Erdinç Alakuş

Erdinç Alakuş

Alakuş Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdinç Alakuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Ümraniye, Atakent Mahallesi, Civanmert Sokak'ta kuruldu.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berat Arslan, Erdinç Dinçer ve Kamil Özer Koçal ortaklığında kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Erdinç Özkara ve Uğur Seymen ortaklığında kuruldu.

Ev almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Konut alırken bunlara dikkat!

Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için önemli tavsiyeler verdi. İşte ev almak isteyen herkesi ilgilendiren o tavsiyeler...

Dodo Tasarım Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dodo Tasarım Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Müteahhit mağduru olmamak için bunlara dikkat!

Müteahhit firmalarla inşaat sözleşmesi imzalarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Merakla beklenen soruların yanıtlarını avukat Ebru Erdinç verdi.

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Servet Budak ve Erdinç Toplu ortaklığında kuruldu.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Özsoy, Erdinç Özsoy ve Emre Uslu ortaklığında kuruldu.

Eler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Doğrusoy ve Erdinç Bektaş tarafından kuruldu.

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdinç Eryüksel tarafından kuruldu.

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Erdinç Alakuş Haberi

Erdinç Alakuş

Alakuş Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdinç Alakuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Ümraniye, Atakent Mahallesi, Civanmert Sokak'ta kuruldu. 


Alakuş Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; YAPI MALZEMELERİ a- Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri alım ve satımı,  b- Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal doğrama alım satımı, c- Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri ve her türlü inşaat malzemeleri, İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik,bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç,doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik,vitrifiye, marley, parke, armatür, Her türlü hurda sıhhi tesisat ve inşaat malzemeleri alım satımı demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, fayans,seramik,...