02 / 05 / 2024

Erdinç Dolu

Erdinç Dolu

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Mesut Dolu tarafından kuruldu. 

Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e arsa hediyesi!

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ayyıldızlı mayoyu giyen ve serbest stil 86 kiloda ikinci olup gümüş madalya kazanan Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e Çorum Belediyesi tarafından arsa hediyesi verildi.

Erdin Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdin Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alparslan Erdin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

Erdinç Dolu Haberi

Erdinç Dolu

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.


Dolu, "Selim'de 3 yılımı doldurdum ve 4'ncü yılıma girdim. Bu son 3 yıla bakarsak, ilçemize yeni bir Devlet Hastanesi yapıldı, yeni bir semt sahası yapıldı. Son 2 yılda 4 köyümüze 4 yeni okul ile 20 dersliği öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Şuan ilçemizin merkezine 8 derslikli yeni bir okul yapılıyor. 1-2 hafta içerisinde öğrencilerimiz orada eğitimlerine devam edecek. Bir aksilik çıkmazsa Kasım yada Aralık ayında yeni bir 16 derslikli...