29 / 04 / 2024

Erdinç Varlıbaş biyografi

Erdinç Varlıbaş biyografi

VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş kimdir? Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş sektöre ne zaman ve nasıl atıldı?

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

TF Varlık Kiralama kira sertifikası için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması adına Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı..

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

Katılım Varlık Kiralama A.Ş., 200 milyon TL tutarında ve 2 yıl vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Vakıf Varlık Kiralama, kira sertifikası ihracı için başvuru yapacak!

Vakıf Varlık Kiralama, 5 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verdi. 

TF Varlık Kirama kira sertifikası ihracı için başvuru yapacak!

TF Varlık Kirama, 350 milyon dolar ile 450 milyon dolar arası tutarda, 5 yıl veya üzeri vadede yurt dışında satılmak üzere kira sertifikaları ihraç edilmesine ve bu ihraç tavanına ilişkin olarak gerekli izinlerin alınması için başvuru yapacak...

Brezilya eski Devlet Başkanı Rousseff'in mal varlığı tehlikede!

Brezilya'da eski Devlet Başkanı Rousseff'in mal varlığı donduruldu. Eski devlet başkanının devlet petrol şirketi Petrobras'ı 580 milyon dolarlık zarara soktuğu iddia ediliyor. 

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Erdinç Varlıbaş biyografi Haberi

Erdinç Varlıbaş biyografi

Erdinç Varlıbaş kimdir?

Erdinç Varlıbaş, 1978 Trabzon doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Erdinç Varlıbaş bugün, VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su.


Londra Regents Business School’da Uluslararası Yönetim üzerine yüksek lisans yapan Erdinç Varlıbaş şirkette 12 senedir çeşitli pozisyonlarda görev aldı.


Erdinç Varlıbaş, 1996 yılında kurulan Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret Ltd. Şti.’nde, 2000 - 2003 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.


Varlıbaş, halen Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.


VARYAP Varlıbaşlar Holding CEO'su Erdinç Varlıbaş iş hayatını şu şekilde anlatıyor:


"Ben aslında çocukluğumdan beri şantiyelerde çok vakit harcayan, gezen bir çocuktum. İlkokuldan itibaren gözümde...